-
Jak w temacie. Jakie są Wasze doświadczenia? Czy Waszym zdaniem warto inwestować przez aplikację?
Czego można się spodziewać, po takim inwestowaniu? Czy jest łatwiej? Wyniki lepsze?
Czy prawdą jest, że aplikacja wysyła powiadomienia o zmianach rynkowych przez cały dzień?
-
-
Nie ma lepszej formy inwestowania, szczególnie jeśli to jest dla ciebie dodatek, nie zajmujesz się tym zawodowo.
Aplikacja easyMarkets ma powiadomienia. Nawet jeśli jest wyłączona, to i tak dostaję info o zmianach.
Wtedy mogę sprawdzić analizy, wykresy, trendy i podjąć decyzję o zmianach. Kiedyś też działałem tylko po godzinach pracy, ale z takiego inwestowania to cudów nie będzie.
-
Czy w aplikacji jest dokładnie wszystko to samo, co w wersji na komputery?
Dokładnie te same elementy, te same rozwiązania?
Widzisz jakieś braki, różnice w aplikacji?
-
Tak. Masz tam w 100 proc. dokładnie to samo, co w wersji systemu na komputery, tak więc żadnych niespodzianek się nie spodziewaj.
Ogólnie sam zauważysz po kilku godzinach działania przez aplikację, że jest to zdecydowanie łatwiejsze i bardziej funkcjonalne.
Logiczne - jak zawsze trzeba się przyzwyczaić, ale nie ma w tym specjalnie nie zawiłego.
Apka do rozklikania w kilkadziesiąt minut.
-
Spoko, już mam aplikację pobraną i rzeczywiście działa to naprawdę sensownie. Tzn. na razie sprawdziłem jedynie wybrane funkcjonalności i jestem zadowolony. dealCancellacion rzeczywiście jest, to dla mnie istotne, bo wiele razy z niego korzystałem. Na pytania czy się opłaca, odpowiednie tak, opłaca się, ale jeśli testowaliście rozwiązanie i jesteście jakiś czas na rynku. Po prostu chodzi o to, żeby nie korzystać z tej funkcji pochopnie.
-
-
Tam specjalnie nie ma się czego uczyć. Jeśli znasz wersję platformy na komputery, to łatwo sobie poradzisz.
Kwestia rozklikania wszystkiego, ale ustawienie poszczególnych funkcji jest identyczne.
dealCancelaccion w tym samym miejscu, tak więc raczej żadnych komplikacji nie doświadczycie.