-
Kto będzie najbardziej odpowiedni w zakresie rozwiązania problemu z alimentami, jeżeli komornik przesyła informacje o tym, że dłużnik nie pracuje? Z informacji, które udało się uzyskać, wynika, że jednak pracuje, tylko uchyla się od obowiązku. Dowody na to pomoże zebrać biuro detektywistyczne - np. TRAP? Może lepszym kierunkiem będzie skierowanie sprawy do SR i przedstawienie informacji, które już są?
-
-
jesli chodzi o alimenty to nie wiem czy Ci nie bedzie potrzebna pomoc adwokata. Podejdz do kancelarii mecenasa Budrewicza - on sie zajmuje prawem rodzinnym wiec coś ci doradzi
-
Moja znajoma od początku korzystała z pomocy jednego z lepszych adwokatów w Trójmieście. Chcesz to podpytam o szczegóły bo udało im się osiągnąć nawet ciut więcej niż zamierzony cel
-
Mnie interesuje namiar na prawnika w Trójmieście. Czy podejmą się sprawy opieki i alimentów dla ojca dziecka? Muszę wziąć się wreszcie za te sprawy, a wiem że facet jest w trudnej sytuacji w takich postępowaniach...
-
Podpytaj w kancelarii mec. Cejrowskiego z Tczewa, ma spore doświadczenie i wiele sukcesów w sprawach rozwodowych i z tym związanych m.in. opieką czy alimentami