hasanna napisał:chyba cena kredytu nie zależy od miesiąca w którym się go bierze tylko od indywidualnych czynników kredytowych, dla jednej osoby korzystniej będzie w pko, a dla kogos innego w ing, na to akurat nie ma reguły
Miesiąc może mieć znaczenie. Może bank ma słaby popyt na swoje usługi, więc musi jakoś zachęcić swoich klientów do poboru kredytów.
Miałem kiedys taka sytuacje, że miałem wybór pomiedzy kredytem w styczniu a np w grudniu. Grudzien miesiąc świąt. Nikt mi nie powie, że banki nie ogłaszają się i nie oferują swoje promocje na okres świateczny.
Wząłem kredyt w grudniu na firmę. Jestem zadowolony bo trafiłem na dobrą oferte. Niestety jak się orientowałem w styczniu już nie mieli takiej oferty. bardzo duzo zalezy również własnej sytuacji finanswej, oraz jak długo się "wspołpracuję" z bankiem. Zawsze moga znalesć jakas indywidualna ofertę dla Ciebie.
Kredytowałem na 1 rok. Zostały mi jeszcze 2 miesiace. I jestem zadowolony. Przede wszystkim musisz dobrze pogadać z konsultanem, żeby dobrał odpowiednią opcję dla Ciebie.