Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Brandowane kalendarze jako forma promocji

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Brandowane kalendarze jako forma promocji

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama 1 2 z 2  
  • brzeszczot 6 lis 2012, 12:17
    Witajcie, wpadłem na pomysł, żeby zamówić sobie jakieś eleganckie kalendarze, na których mógłbym wstawić logo i nazwę firmy. Dałbym takie pracownikom, sam bym z takiego korzystał, a może również prezentował ważniejszym klientom, żeby dotrzeć również do ich kontrahentów. Jak myślicie, zagra to jako reklama czy nie bardzo? uśmiech
  • tadeusz85 8 lis 2012, 9:04
    To już lepiej zrobić jakiś brandowy długopis, czy coś bardziej praktycznego. Jednak kalendarz to taki troszkę już staroświecki "gadżet" według mnie.

• yerba080 8 lis 2012, 11:03     (ostatnio zmieniony przez autora 19 sie 2013, 12:15, w całości zmieniany 2 razy)
    Raczej nie. To jest już przeżytek. Lepiej reklamować swoją firmę w internecie. Ludzie teraz wychodzą teraz z takiego założenia, że czego nie ma w sieci to nie istnieje.

• meksykanin 8 lis 2012, 20:16
    Zależy jaka to firma i jacy klienci. Są zawody, w których korzystanie z kalendarzy nadal jest aktualne, wręcz niezbędne. Na przykład prawnicy, menedżerowie, generalnie tam gdzie jest potrzeba zapisywania spotkań, obrad itp. Zresztą mnóstwo ludzi ciągle korzysta z papierowych kalendarzy. Jeśli prezent dla klienta to lepsze to niż długopis.
  • brzeszczot 9 lis 2012, 13:18
    Mam stronę www, zresztą myślałem żeby jej adres też wrzucić na okładkę, pod logo firmy. przymrużenie oka Pytam o te kalendarze, bo właśnie widziałem u niektórych klientów, którzy do nas przychodzili na rozmowy, że mają, korzystają, a są to jakieś takie zwyczajne kalendarze z Empiku, a tutaj, jakbym im powciskał swoje gadżety, to tak jak ja widziałem te empikowe, tak ich inni kontrahenci by widzieli moje i może by się zainteresowali moją firmą. Hm? przymrużenie oka

Znacie jakąś sprawdzoną firmę, która by była w stanie zrobić mi kilka takich brandowanych kalendarzy po rozsądnej cenie?
  • meksykanin 9 lis 2012, 16:52
    Nie wiem czy Ci to podpasuje w sam raz, ale są kalendarze brandowane prawnicze. Przy zamówieniu 20 sztuk lub więcej brandowanie masz za darmo. To jest wydawnictwo LexisNexis. Porządny produkt tylko nie wiem czy taki branżowy produkt będzie Ci odpowiadał.
  • serafina86 9 lis 2012, 21:09     (ostatnio zmieniony przez autora 9 lis 2012, 21:18, w całości zmieniany 3 razy)
    nie mogę się zgodzić
  • brzeszczot 10 lis 2012, 20:08
    Informator prawniczy mógłby być spoko. Co prawda nie robię w kancelarii, ale jakieś info o sądach i urzędach bywa przydatne. Bo podejrzewam że na tym polega ten "informator"? uśmiech A LexisNexis znam, to dobre wydawnictwo. Nie wiedziałem że się zajmują również takimi rzeczami.
  • meksykanin 11 lis 2012, 17:25
    No tak, takie tam informacje są. Adresy, o opłatach, kosztach, podatkach itp. W sumie każde większe wydawnictwo wydaje kalendarze, normalna rzecz.
  • brzeszczot 11 lis 2012, 18:48
    Ok, dobra, dzięki za polecenie. Będę się orientował w szczegółach. uśmiech Pozdro
1 2 z 2  
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum
Poprzednia: Biuro wirtualne.