Masa napisał:A jakiego typu raporty to są? Jakie dane można wyciągać?Miałam na myśli zestawienia. Chmura faktur daje mi takie możliwości. Ciężko te wszystkie opcje wyjasnić, ale można bez konsekwencji zarejestrować się i sprawdzić samodzielnie. Nic co tam robisz nie kosztuje - chmura faktur jest w pełni darmowa.
MartynKa79 napisał:A to jest tylko do fakturowania czy coś można tam więcej robić?Ostatnio zauważyłam też inne mozliwości poza tymi które tu były wymienione. Jest np automatyczna weryfikacja kontrahenta na gruncie VAT, generowanie plików JPK VAT, pobieranie danych z GUS, przypomnienie o konieczności zapłaty i dużo innych. No i analiza przychodów i kosztów o której chyba tu Ogryzka pisała.
Meggi85 napisał:Ostatnio zauważyłam też inne mozliwości poza tymi które tu były wymienione. Jest np automatyczna weryfikacja kontrahenta na gruncie VAT, generowanie plików JPK VAT, pobieranie danych z GUS, przypomnienie o konieczności zapłaty i dużo innych. No i analiza przychodów i kosztów o której chyba tu Ogryzka pisała.Czy te funkcje też są bezpłatne?
grzyb_h napisał:Tak te funkcje są bezpłatne, też korzystm z chmury faktur, najszybciej po prostu założyć konto i przetestować, nic się za to nie płaci.Meggi85 napisał:Ostatnio zauważyłam też inne mozliwości poza tymi które tu były wymienione. Jest np automatyczna weryfikacja kontrahenta na gruncie VAT, generowanie plików JPK VAT, pobieranie danych z GUS, przypomnienie o konieczności zapłaty i dużo innych. No i analiza przychodów i kosztów o której chyba tu Ogryzka pisała.Czy te funkcje też są bezpłatne?