Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Jak poprawić sprzedaż na stronie firmowej?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Jak poprawić sprzedaż na stronie firmowej?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama  1 2 z 2
  • zylek 15 wrz 2015, 15:17
    Sory, racja, znalazłem adres. Jeszcze tylko jedno pytanie - wiem, że jedna opłata zależy od poziomu rozpoznań, a możesz tak mniej więcej określić na jakim poziomie są te rozpoznawania w Waszym przypadku?
  • Glinka 16 wrz 2015, 21:33
    U nas to prawie 70 proc. ale traktuj tego jako wykładni, czy jakiejś średniej. Wynik może być bardzo różny w zależności od źródła pozyskiwania ruchu. Jeśli ruch jakościowy, skrupulatnie dobierany i pozyskiwany, to wtedy wiadomo, że wynik rozpoznania będzie lepszy. Pamiętajcie, że te rozpoznania są możliwe wyłącznie w przypadku odwiedzin firmowych.
  • zylek 17 wrz 2015, 15:24
    Złożyłem już zamówienie i będziemy chcieli to testować przez darmowy próbny miesiąc. Wymieniłem kilka wiadomości z ich pracownikiem. Obiecująco to wygląda, będziemy chcieli zainwestować teraz nieco w wartościowy ruch na stronie, ale tego dopiero dokonamy, kiedy będziemy mieli już wdrożony skrypcik u siebie. Obsługa tego wymaga specjalnego szkolenia?
  • zylek 18 wrz 2015, 15:30
    Warto na przyszłość przeczytać chociaż część tematu - rozmawiamy o wartościowym ruchu pochodzącym od firm, a nie o generowaniu pustych odwiedzin, które niczego nam nie dadzą, a przecież usługa o której piszesz właśnie generuje taki ruch.
  • Krzul90 20 wrz 2015, 18:21     (ostatnio zmieniony przez autora 21 wrz 2015, 20:22, w całości zmieniany 2 razy)
    Zdecydowanie najważniejszym jest, żeby mieć dobre produkty. Bez tego nie ma co się pchać do handlu... Tutaj jest [url=http://brandingshop.pl/platforma/]platforma Brandingshop[/url], która w tym pomaga przymrużenie oka
  • bogdanwel 2 gru 2015, 15:39
    Po pierwsze strona musi być funkcjonalna, czytelna i estetyczna. Jeżeli robienie zakupów będzie wymagało czekania, klienta najprawdopodobniej zrezygnuje z zakupów, strona musi działać szybko. Jeżeli nie masz czasu na administrację strony, firma oferuje opiekę nad stronami www, także pomoc techniczna w razie problemów. Mogą za Ciebie tworzyć newslettery, wprowadzać nowe treści, drobne zmiany, aktualizacje, konfiguracje itp.
  • paulinkaaa2 16 gru 2015, 7:36
    Może trzeba poszukać nowych rynków zbytów i na przykład przetłumaczyć stronę na inne języki?
  • piotrkaminski 16 gru 2015, 12:17     (ostatnio zmieniony przez autora 16 gru 2015, 12:18, w całości zmieniany 1 raz)
    Według mnie warto zainteresować się marketingiem mobilnym, szczególnie w przypadku prowadzenia biznesu w sieci. To skuteczny sposób na poprawę komunikacji z klientem. Jeżeli jesteście zainteresowani tematem na https://serwersms.pl znajdziecie raport z komunikacji SMS do pobrania. Masowa wysyłka wiadomości tekstowych może mieć różne zastosowania, wiele firm korzysta z takich narzędzi, w każdy razie na pewno warto przetestować.
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum