Morgius napisał:Mój ojciec prowadzi firmę transportową i jego ostatnia wprowadzona oszczedność to wykupienie kierowcom kart Simx do rozmów na trasach zagranicznych. To są prepaidy, które mają tanie stawki (różnica nawet kilka zł w porownaniu z innymi operatorami), a poza tym kontroluje się koszty (kierowca nie może szaleć z prywatnymi rozmowami, jak przy abonamencie - zużyje kartę na prywatne rozmowy, to musi ją sobie sam doładować).Możesz napisac coś więcej na ten temat? Gdzie takie karty Simx mozna kupić? Jakie dokładnie wyglądają stawki za rozmowy? Ile kosztuje starter?
turfalla napisał:Możesz napisac coś więcej na ten temat? Gdzie takie karty Simx mozna kupić? Jakie dokładnie wyglądają stawki za rozmowy? Ile kosztuje starter?Karty ojciec kupuje bezporśrednio na stronie Simx, a najtańszy starter to chyba 50 zł. Co do stawek - to zalezy, o jakim kraju mowimy. Pamiętam, że połączenia z Ukrainy to ok. 1,60-1,70 zł w Simx'ie w stosunku do 4-5 zł u innych operatorów. Na pewno wszystko znajdziesz na stronie Simx'a, w razie czego mogę się dla Ciebie dowiedzieć czegoś jeszcze
Morgius napisał:Karty ojciec kupuje bezporśrednio na stronie Simx, a najtańszy starter to chyba 50 zł. Co do stawek - to zalezy, o jakim kraju mowimy. Pamiętam, że połączenia z Ukrainy to ok. 1,60-1,70 zł w Simx'ie w stosunku do 4-5 zł u innych operatorów. Na pewno wszystko znajdziesz na stronie Simx'a, w razie czego mogę się dla Ciebie dowiedzieć czegoś jeszczeDziękuję za info., wygląda to bardzo ciekawie