Do organizacji biura mogę polecić program http://infotelecom.pl/k/m/p/kadryplace bardzo prosty w obsłudze a bardzo pomocny. Zawiera najpotrzebniejsze funkcje i współpracuje z płatnikiem.
musels napisał:Najlepiej wziąć jakiegoś projektanta wnętrz, który zrobi to za Ciebie i nie dość, że funkcjonalnie to jeszcze pięknie urządzi Ci biuro
Warto też popytać pracowników, oni chyba najlepiej wiedzą co i jak powinno być w biurze Chyba, ze to całkiem nowa firma Tak czy inaczej polecam meble pod wymiar z Icon-concept - fajne realizacje, zrobią co tylko sobie wymyślisz
Dla mnie organizacja biura to jeden z najważniejszych tematów w aspekcie prowadzenia własnej firmy. Tak naprawdę bez dobrej organizacji we własnym biurze nie ma co liczyć na to, że praca będzie na wysokich obrotach
w każdym biurze trzeba przemyśleć fakt rozliczeń. Jeśli nie znacie się na kadrach czy płacach, albo na rozliczeniach zusowskich to polecam mojebiuro24, często właśnie takie narzędzia pozwalają na trzymanie danych i dokumentów w chmurze czyli Ty jako właściciel firmy masz do nich całodobowy dostęp.
Berberis działa znakomicie, robi różnicę, jeśli macie odpowiednie funkcje, dopasujecie to, to będzie dobrze.
Krok po kroku dojdziecie do realizacji celów. Moje doświadczenia są proste i uważam to za dobry kierunek.