Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Oświetlenie do biura - co wybrać?, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Oświetlenie do biura - co wybrać?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama  1 2 3 z 3
  • sloneczko9 10 kwi 2014, 14:29     (ostatnio zmieniony przez autora 25 kwi 2014, 16:26, w całości zmieniany 1 raz)
    Myślę,ze bardzo dobrze powinny się sprawować takie plafony: http://www.dekoracje.brw.com.pl/oswietlenie/plafony/ , które są bardzo praktyczne oraz ładnie prezentują się w nowoczesnym pomieszczeniu (o ile oczywiście w taki sposób umeblowałeś wnętrze).
    Obecnie sklep black red white ma duże promocje na wszystkie typy oświetlenia tak więc jeśli masz obecnie chwilę czasu możesz je sobie przejrzeć.
    Moim zdaniem warto. Ta lampa jest świetna:
  • zylek 27 maj 2014, 15:32
    Przejrzyj propozycje od Tekielaka, oni mają fajne oświetlenie pod takie miejsca. Przede wszystkim nie oszczędzajcie. Biuro wymaga szczególnego zainteresowania ;-)
  • erykit 5 wrz 2014, 11:46     (ostatnio zmieniony przez autora 19 sty 2015, 21:06, w całości zmieniany 1 raz)
    Warto jest zainwestować w naprawdę porządne oświetlenie. Tak aby nie meczyło naszych oczu.
    Fajne lampy biurkowe oferuje moim zdaniem ten sklep.
  • basiaa_123 30 paź 2014, 12:53
    oświetlenie powinno dawać dużo światła, ale być proste i niewyszukane, żeby nei rozpraszało pracowników. Wiesz, żyrandol z kryształami nie przjedzie uśmiech lepiej postawić na klasyczny minimalizm. Sprawdź sobie na elektryczni.com tam maj wiele takich lamp
  • 31 paź 2014, 11:59
    Ja osobiście preferuję oświetlenie jarzeniowe. Wiadomo, oświetlenie LED może jest tańsze, jednakże nie daje odpowiedniego natężenia i koloru światła, co powoduje że wzrok bardzo szybko się męczy. A to sprawia że pracownicy są mniej efektywni.
  • koonik 3 lis 2014, 15:19
    U mnie są ledowe lampy w suficie i sprawdza się to swietnieuśmiech
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum
Następna: Biuro wirtualne.