A jaka kwota cię interesuje? To chyba podstawowe pytanie. Z tego co wiem niezłe oferty dla przedsiębiorców mają w Idea Banku. Choćby taki kredyt Fair dla firm. Jeżeli kwota nie jest duża to może lepiej postawić na kartę kredytową?
Ciekawym rozwiązaniem jest faktoring. Często nawet wystarcza fatkroing niepełny http://raiffeisenpolbank.com/faktoring/faktoring-niepelny W raiffaisen banku mają bardzo eektywne rozwiazania pożyczki na firmę,. Firma jest też na tyle otwarda, że daje szybkie pożyczki bez konieczności dostarczenia od razu dokumentów.
a nie lepiej wziąć leasing online?? Kiedyś coś mi znajoma mówiła że taki leasing jest bardziej opłacalny niż kredyt. Podobno lepsze warunki w sumie ja nie wiem bo nie korzystałam no ale tak słyszałam zresztą można poczytać o tym leasingu
Dużo zależy też od tego na co potrzebujemy kredytu. Jak potrzebowałam na rozwój firmy to wziełam w TaxCare, Moja koleżanka dostała też u nich kredyt na start firmy i poprowadzili dla niej księgowość. Kredyty moga być też samochodowe, mieszkaniowe czy chociażby zastrzyk gotówki który po prostu ma wesprzeć firmę.
Nie boisz się tak internetowo? Ja to jednak lubie sprawdzone miejsca i opcje. Zawsze jeśli chodzi o pieniądze to warto się najpierw dowiedzieć od znajomych czy kogoś kto korzystał z usług danej firmy. Takie kredyty mogą dać szansę, ale moga też okazać się katastrofą. Dla mnie w TaxCare kredyt okazał się wyjściem z całkiem trudnej sytuacji. Moja firma odżyła, a ja moge dalej myślec jak się rozwijać nie martwiąc się o jutro.
Wszystko zależy od kilku kwestii, przede wszystkim tego jak spojrzymy na samą pożyczkę w aspekcie jej swoistej eksploatacji. Niekiedy jest to ciekawa metoda na pozyskanie środków finansowych.