Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Sprzęt gastronomiczny z gwarancją rozruchową - warto?

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Sprzęt gastronomiczny z gwarancją rozruchową - warto?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama
  • Readytofly 11 lis 2013, 17:57
    Witam, zastanawiam się nad ofertą firmy Tanake, która oferuje m.in. szafy chłodnicze jedynie z gwarancją rozruchową (miesięczną). Dzięki temu cena jest o kilkaset złotych niższa, ale wiadomo, ryzykuje się trochę, brakiem rocznej gwarancji. Jakie jest wasze zdanie?
  • PatrycjaZak 13 lis 2013, 9:00
    Moim zdaniem to oferta warta rozważenia. Sama działam w branży hotelarskiej i trochę słyszałam o tej firmie Tanake. Faktycznie słyną z dobrej jakości produktów i raczej o jakimś badziewiu nie ma mowy.
  • Readytofly 28 gru 2013, 7:56
    W końcu zdecydowałem się na tę szafę. Działa już ponad miesiąc i wszystko jest ok. Nie było żadnych problemów i raczej wątpię, by coś się w niej zepsuło, to wygląda bardzo solidnie, a zawsze te kilkaset złotych jest w kieszeni.
  • gabina 18 maj 2015, 14:24
    ja bym w takie coś się jednak nie pakowała. Siostra kiedyś kupowała takie sprzęty na gwarancji rozruchowej i się okazywało że uszczelki były jakieś zepsute juz albo że jakies filtry już tam nie wyrabiały... ona wydała kapkę więcej ale w proboxie dostała super dobry nowiutki sprzęt na gwarancji. Nie miała żadnych kłopotów a i głowę miała spokojniejszą (i ja też bo na bieżąco byłam) uśmiech poki co sprzęt działa bez zarzutów... wiadomo można trafić zle albo dobrze ale przekonałam ją żeby nie ryzykować...
  • kwiatkowskaewa 24 sie 2015, 22:39     (ostatnio zmieniony przez autora 26 sie 2015, 17:40, w całości zmieniany 1 raz)
    Moim zdaniem, przy poważniejszych inwestycjach to podstawowa sprawa. Tez się do tego przymierzam. Z tym, że zamówiona przeze mnie usługa będzie miała szerszy zasięg, bo poprosiłam firmę [url=https://mmgastro.pl/] MMgastro[/url] też o zaprojektowanie wyposażenia kuchni w tzw. "Ciężki sprzęt" z montażem i szkoleniem pracowników.
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum