Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Wirtualny spacer, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Wirtualny spacer

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama  1 2 z 2
  • rozmowna 13 lut 2013, 12:49
    Czego to ludzie nie wymyślą... uśmiech
  • maseuo 7 kwi 2013, 22:58
    Ja widziałem wirtualny spacer firmy 4DL..rewelka..mają bardzo innowacyjne rozwiązania i ciekawie się to prezentuje..najlepiej wejść na ich stronkę i samemu się przekonać
  • oxsoy 8 kwi 2013, 12:53
    Kiedyś wszedłem na jakąś stronkę i odbyłem taki wirtualny spacer. Ciekawy sposób na zaprezentowanie czegoś. Myślę, że coś takiego ma przyszłość i śmiało można w coś takiego zainwestować.
  • miranda88 11 kwi 2013, 2:36
    Taki spacer byłby idealny dla agencji nieruchomości i deweloperów, bo ich klienci mogliby obejrzeć sobie lokum, zanim umówią się na spotkanie. Dla potencjalnych kupców byłaby to super sprawa, bo nie marnowaliby czasu, gdyby lokal im się nie podobał.

No i byłoby fajne dla ciekawskich takich, jak ja przymrużenie oka sama sobie raczej na to nie pozwolę, ale jestem np. ciekawa, jak wyglądają apartamenty - Rowy i jak w ogóle jest w takiej - bądź co bądź luksusowej - dzielnicy. Skoro w taki nie mogę na razie zainwestować, to miło byłoby chociaż sobie pooglądać uśmiech

Zresztą, lubię na różnych stronach oglądać nieruchomości na sprzedaż czy wynajem, ale zdjęcia pewnie nie oddadzą tego, co byłoby widać na takim spacerze.
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum