Nie wyobrażam sobie pracy w domu- nie potrafiłabym się skoncentrować -dlatego wynajem biura nawet jak najmniejszego jest jak dla mnie jedynym rozwiązaniem. Serwis BiuroDowynajęcia.pl dla takich jak ja -poszukujących
Dokładnie, raz nawet próbowałam, jak złamałam nogę. Postanowiłam sobie że będę pracować w domu dopóki nie zdejmą mi gipsu, ale nie dało rady, bo nie mogłam się zmotywować. Zawsze coś było do roboty innego. Ostatnio przeglądałam oferty w Warszawie i z tego co znalazłam, to nie jest to wcale takie drogie. W Co&Work biurko dla matki kosztuje 350 zł za miesiąc, można wynajmować sale konferencyjne za 25 zł./h Nie wiem jak w innych miastach, ale jak na stolicę to chyba dobra cena.
Gdyby samemu chciałoby się założyć własną firmę i wynajmować lokal to koszty byłyby ogromne. Wynajmowanie biurka w CO&WORK na prawdę się opłaca. Ja płacę jedynie 400 zł na miesiąc, a lokalizacja i atmosfera panująca w biurze jest wyśmienita.
Jednak uważam, że najlepszy pomysł to własne biuro, w którym nikt nie będzie Ci przeszkadzał. Wbrew pozorom biuro w dobrej lokalizacji wcale nie musi być drogie.
jak dla siebie, to sama osobiście korzystałam na początku ztakiego wspólnego miejsca. Z czasem przeszlam na własne biuro, gdzie mam dodatkowy pokoj dla wlasnie celów coworkingowych