Witam , jest pomysł na biznes, koncepcję już sprawdziłem na własnym terenie i teraz mogę napisać, iż ukończyliśmy go z sukcesem. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to mogę przedstawić produkt oraz opis, a oto parę informacji jak nam to wyszło finansowo i czasowo.
W skrócie:
- biznes związany z branżą internetowo - reklamową ( trawiąca do dość specyficznego i bogatego odbiorcę, brak problemu z kasą), trochę szczegółów:
- biznes terytorialny (my realizowaliśmy go na terenie powiatu o liczbie mieszkańców 90 000
- termin realizacji 8 miesięcy (4 - 5 miesiące pracy nad produktem – już jest na gotowo i można z dnia na dzień instalować się w innych regionach Polski, 2 miesiące uzupełnianie bazy, 1 miesiąc skończenie prac i pozyskanie środków pieniężnych)
- koszty całkowite inwestycji nie przekroczy 3 500 zł
- przychód roczny netto 40 000 – 50 000 zł (zależy od zaangażowania) , mi wyszło 58 000 zł
- można traktować jako dodatkowe źródło dochodu gdyż nie wymaga za dużo poświęconego czasu.
Jeżeli ktoś jest zainteresowany z ruszeniem projektu na własnym terenie to zachęcam do kontaktu , wszystko wytłumaczę.
Pozdrawiam