Favore.plForumFirma, biuro, reklama

Zawód Amplifier i wykonuję amplifying

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Zawód Amplifier i wykonuję amplifying

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Firma, biuro, reklama
  • SawkaE 2 gru 2010, 8:56
    W Gazecie Prawnej z 2 grudnia 2010 ukazał się tekst jak opłacani internauci za pieniądze zachwycają jakiś produkt lub usługę na forach internetowych (amplifying). Dzięki temu chcą wzmocnić zaufanie innych ludzi do reklamowanego produktu.
    Trudno uwierzyć, ale takie płatne zachwalanie jest całkiem opłacalne. Na takiej działalności mogą zarobić od 5 do nawet 20 tys. zł.
    Ktoś dał się kiedyś przekonać do jakiegoś wyrobu tylko po przeczytaniu komentarzy?
  • Buyer 2 gru 2010, 10:02
    Kupując coś w sieci pierwsze czym się kieruję to komentarze innych. Jeśli jest dużo negatywów to wiadomo , że lepiej nie zadawać sobie trudu czytania innych postów.

Firma, która ma dobre produkty nie potrzebuje takich naciągaczy piszących na zlecenie.
  • Vatowiec 2 gru 2010, 10:10
    To jest normalna praktyka na rynku, że zatrudnia się speców od marketingu takiego czy innego.

Tylko te 20 tys. złotych pensji miesięcznie to chyba jakaś przesada. Czytałem ten tekst. Za samo przeszukiwanie internetu kilkaset złotych dziennie. Paranoja jakaś.

Za kilkaset złotych dziennie to sam dyrektor by przeczesywał sieć i pisał posty. G.Prawna jak zwykle pokoloryzował dane, aby wzbudzić sensancję.
  • Greed 2 gru 2010, 10:25
    Za takie pieniądze to i ja bym się przekwalifikował. 5 tysiaków do ręki miesięcznie za pisanie po forach to całkiem intratne zajęcie.
    Najwidocznie firmy widzą w tym korzyść skoro nie skąpią na takie działania. Ciekawe czy taki napędzać sam kupuje to co tak chętnie reklamuje?
  • Vatowiec 2 gru 2010, 10:30
    Na forumowisku znalazłem taki wpis

"Ceny za artykuł zawierający około 2000 znaków to 5 - 10 zł (w zależności od jakości tekstu), nie są to może wielkie pieniądze, ale tez napisanie artykułu na 2000 (3/4 strony A4) znaków nie zajmuje dużo czasu. W przypadku dłuższych artykułów cena proporcjonalnie wzrasta."

Dlatego właśnie te 20 tys. zł wydaje mi się sporo zawyżone. Tyle przecież nie zarabia nawet dyrektor finansowy w średniej firmie.
  • konto_usuniete_213055 2 gru 2010, 10:40
    Co czysta propaganda jak u naszego kochanego rządu.
    Nie wiem ile zarabiają takie osoby, ale to chyba zajęcie na krótką metę. Można pisać miesiąc lub dwa, ale człowiek szybko się wypala. Spróbojcie popisać na kilku forach czy stronach i samemu się przekonać, że tak w kółko się nie da.
    Po sieci jest pełno ofert zlecę pisanie postów o długości XXX znaków ze stawką XX zł.
    Gdyby rząd miał wynając takich wzmacniaczy, którzy obalaliby niepochlebne komentarze na swój temat, to w warszawie musieliby postawić drugi licznik pokazujący narastanie długu. Ten pierwszy nie byłby wstanie wyświetlać cyferek język
  • jawol 2 gru 2010, 19:58
    ...a ja bym spróbował, gdybym tylko wiedział do kogo się odezwać.
  • pendolino 20 gru 2010, 9:10
    Myślę, że taka praca potrafi być bardzo nużąca. W końcu pisze się o rzeczach, które często człowieka zupełnie nie interesują. I trzeba wymyślać różne pierdoły, żeby zachwalić produkt. Nic dziwnego, że często wpisy w porównywarkach czy na stronach sklepów internetowych nie wyglądają wiarygodnie.
  • robinhood44 13 sty 2012, 10:26
    Myślę że panowie przeginacie .Trzeba być ekspertem wysokiej klasy np.z uprawnieniami budowlanymi pełnymi /kierowanie nadzór,projektowanie/ .Wszystkie certyfikaty ważniejszych firm produkujących materiały budowlane. Doradzić system projektowy i dobrać stosowne materiały ku zadowolenia klienta jak firmy produkującej. Bez uczciwych opinii praca szybko się skończy.Pozdrawiam.
Firma, biuro, reklama - dyskusje na forum