Najsolidniejszy hosting ma Hekko. Konto pod kilka stronek z ruchem wychodzi mnie poniżej stówki rocznie - opłaca się. Co istotne - wzorowy support, wszystko działa faktycznie szybko i nie sprawia problemów.
Dopasowanie pakietu pod oczekiwania strony. Odpalasz test na Hekko, tam gdzie ja mam stronki. Sprawdzasz czy ten pakiet jest wystarczający. Jeśli nie, to przenosisz się na wyższy, a najlepiej znacznie wyższy, aby nie musieć za chwilę ponownie zmieniać parametry tego konta.
Wiem, że dhosting od dobrych kilku lat działa na rynku i ma bardzo dobrą ofertę. Świadczy tańsze usługi niż jego konkurenci bo tylko 59 zł na rok za utrzymanie domeny Sam korzystam z ich usług od kilku lat i jestem zadowolony.
Też znam dhosting i mogę od siebie ich polecić. Mamy u nich hosting od dwóch miesięcy, przenieśliśmy się z innej firmy, która już w sumie nie istnieje. Przekonują ceny no i mają dobry support.
Przyłączę się do pozytywnych opinii o dhosting.pl według mnie mają najlepszy panel jaki widziałem. Jest wygodny nie trzeba szukać nie wiadomo gdzie potrzebnych opcji - wszystko działa intuicyjnie.
Hekko - tam macie dobre pakiety i solidnie działające usługi. Nasze doświadczenia pozytywne.
Starajcie się tak dobierać parametry, żeby całość działala odpowiednio. To czasami wychodzi dopiero w praniu.
Zazwyczaj strona po pewnym okresie ma dopiero znaczne wymagania.
Hekko jest ok. Pakiet trzeba tylko dobrać. Nie potrafisz sam, to porozmawiaj z supportem.
Na bank to sobie łatwo ogarniecie, w dobrych pieniądzach, na dobrych zasadach.
Kwestia odpowiedniej jakości usługi.
Tylko że to bardzo drogi hosting... raczej ma sens dopiero wtedy, kiedy chcesz wydać sporą kasę. U nich najtańszy pakiet kosztuje kilkaset złotych. Ja wiem, czy warto wydać aż tyle kasy?