Wiele zależy od ruchu i wielkości strony. Myślę, że pod taką stronę powinien wystarczyć hosting dzielony w standardowym pakiecie - w razie czego później będzie można go zmienić. Hosting od cal.pl powinien się nadać - ma całkiem sporą pojemność, nielimitowany transfer, a przy tym jest dość wydajny i ogólnie działa bez problemów.
Hekko działa od lat niezawodnie i nie sprawia problemów.
Z mojego doświadczenia usługa solidna, z dobrymi parametrami.
Wszystko trzeba jakoś logicznie dopasować pod swoje serwisy.
A dobre dzielone naprawdę załatwia sprawę.
Konto dzielone w Hekko.
Naprawdę - pod postawienie małej strony firmowej nie potrzebujecie cudownych parametrów.
Z własnego doświadczenia wiem, że pod coś takiego wystarczy nawet najmniejszy pakiet hostingowy.
Zresztą - testy są darmowe, jaki problem sprawdzić?
A tak realnie i całkowicie obiektywnie - w czym to jest lepsze od Hekko, które działa na tym roku od lat?
No właśnie. W hostinach najważniejsza jest niezawodność, a nie szukanie parametrów.
Co wam po serwerze, który i tak nie zapewni jakości?
No właśnie - to dosyć istotne ;-)
ja mam od lat w home.pl. Brałam domenę i hosting i tak już zostało. Jestem zadowolona, mają support przez cała dobę, codziennie, w razie gdyby cos się działo. A ostatnio nawet w pakiecie jakaś kasa na pozycjonowanie była.
Tylko, że to nie jest serwer dla małego klienta ;-) To jest serwer dla kogoś kto chce wydać dużo.
I jak da mnie trochę głupie jest stawianie małej strony na hostingu za kilka stówek ;-)
Hekko masz po rabatach za prześmieszne grosze, poważnie - nie ma sensu przepłacać ;-)
Zresztą moje doświadczenia pokazują, że ich serwer działa niezawodnie, a w przypadku takich tematów to jest kluczowe.