karokuku napisał:chciałem podzielić się informacją na temat pewnej księgarni - pouczyc.pl. otóż zamawiam tam lektury szkolne i podręczniki i muszę napisać ze jestem szczerze zadowolony. kupiłem kilka lektur na wakacje dla córki żeby się za bardzo nie nudziła i zapłaciłem dosłownie parę groszy. fakt były to książki w miękkiej oprawie ale tak czy siak sie opłaca.zakupy grupowe wchodza w gre? dla calych klas?
Maniuss napisał:Dobra ksiazka nie jest zla zwlaszcza na wieczor zeby sie odprezyc ale z ksiegarni internetowych raczej nie korzystam, wole samu isc do normalnego sklepu i bezpospiechu wybrac sobie cos odpowiedniego
Maniuss napisał:Dobra ksiazka nie jest zla zwlaszcza na wieczor zeby sie odprezyc ale z ksiegarni internetowych raczej nie korzystam, wole samu isc do normalnego sklepu i bezpospiechu wybrac sobie cos odpowiedniegow ksiegarniach internetowych jest przeciez taniej! poza tym nikt cie nie pogania, nie zamkna ci sklepu przed nosem, masz dostep non stop zobacz na ksiegarnie www.pouczyc.pltam sa głownie podreczniki szkolne ale jako przyklad klarownej strony podaję. Wszystko znajdziesz co potrzeba bez zbednego klikania i nerwow.