Cześć Już od kilku lat mam założone konto na naszej klasie i jest to jedyny serwis tego typu, z jakiego korzystam. Czy warto założyć konto na Facebooku ? Zauważyłam, że coraz więcej moich znajomych zakłada konta właśnie na Facebooku. Co wy o tym myślicie ? Z którego portalu korzystacie ?
Facebook jest o tyle lepszy, że ma zasięg międzynarodowy. Jeśli utrzymujesz kontakt z obcokrajowcami, to Facebook jest najlepszy, nasza klas jest bardziej "regionalna"
Nie wiem czemu, ale nasza klasa nigdy nie przypadła mi do gustu. Jestem zdecydowanie zwolennikiem portalu społecznościowego Facebook. Możliwe, że to dlatego że ostatnie kilka lat spędziłem w Anglii, a tam niewiele osób korzysta z naszej klasy
Najbardziej odpowiada mi Facebook. Większość moich znajomych ma konta właśnie na tym portalu społecznościowym. Z NK nigdy nie korzystałem i nie mam zamiaru
A ja nie jestem zarejestrowana na żadnym portalu społecznościowym i jest mi z tym dobrze ! Jedynym sposobem na kontakt ze znajomymi przez internet, jest dla mnie komunikator internetowy
Osobiście mam konta na obu portalach. Jednak znacznie częściej korzystam z FB. Moim zdaniem jest on o wiele bardziej rozbudowany, a co ważniejsze jest wielonarodowościowy
Ja nie używam żadnego portalu tego typu, ale w najbliższym czasie mam zamiar zarejestrować się na naszej klasie. Może uda mi się tam znaleźć znajomych z dawnych lat. Spróbować zawsze można. Jeżeli serwis mi się nie spodoba to przestanę z niego korzystać .