bogol2012 napisał:Ja tam czasami zajrzę. Czasami nawet coś kupię, ale zdecydowanie wolę portal allegro, który jest dla mnie zdecydowanym numerem jeden jeśli chodzi o portale aukcyjne.Tylko, ze tablica nie jest portalem aukcyjnym, to zwykła ogłoszeniówka, poza tym ostatnio co zaglądam na jakieś forum, to spotykam się z negatywnymi opiniami o sprzedających tam: o tu [url=http://forumprawne.org/nowe-technologie/381038-oszusci-na-tablica-pl-co-robic.html]tablica.pl[/url] na przykład.
VictoriaB napisał:No wiesz, to nie wina portalu tylko ludzi, którzy umieszczają tam swoje rzeczy i tyle. Portal daje im po prostu możliwość umieszczenia oferty.bogol2012 napisał:Ja tam czasami zajrzę. Czasami nawet coś kupię, ale zdecydowanie wolę portal allegro, który jest dla mnie zdecydowanym numerem jeden jeśli chodzi o portale aukcyjne.Tylko, ze tablica nie jest portalem aukcyjnym, to zwykła ogłoszeniówka, poza tym ostatnio co zaglądam na jakieś forum, to spotykam się z negatywnymi opiniami o sprzedających tam: