Też się nad tym zastanawiałam i w końcu kupiłam urządzenie wielofunkcyjne. Myślałam, że mi się nie przyda, że lepiej było sam skaner kupić, ale bardzo się myliłam
Zdecydowanie wygodniejszym rozwiązaniem jest kupno urządzenia wielofunkcyjnego,. które mam aktualnie w swoim biurze. Dzięki temu ,że wszystko jest w jednej obudowie to zajmuje mniej miejsca. Poza tym koszt jest o wiele niższy.
Swoje urządzenie kupowałem na raty. W sklepie rtv Euro agd jest opcja kupna sprzętu na raty 0%. Nie musicie inwestować wszystkiego od razu ale możecie sobie wliczać w koszta kolejne raty. Raty nie są tam obarczone żadnym ubezpieczeniem ale są to realne raty 0%.
kalihalirap
26 sie 2016, 9:55 (ostatnio zmieniony przez autora 4 lis 2016, 9:28, w całości zmieniany 1 raz)
Bardzo słabo będzie kupić fajny sprzęt w cenie do 300 zł. A już jeśli chodzi o urządzenie wielofunkcyjne to już w ogóle. Ale - np. Epson https://atramentowka.com/Epson-Expression-Home-XP425 ma w swojej ofercie urządzenia wielofunkcyjne nieznacznie droższe od ceny, która Cię interesuje. Oczywiście musisz zapoznać się dokładnie z ofertą.
Od siebie dodam, że do Epsona dość łatwo dobrać zamienniki, więc samo użytkowanie powinno być tańsze.
W tej cenie to rzeczywiscie trudno, może jednak lepsza bezie atramentówka, z hp ostatnio jest afera bo poblokowali zamienniki więc może lepiej inna marka, ja mam brothera i bez problemu zamienniki działają, kupuję Actisy.