Na ból kolana bardzo mi pomogło smarowanie żelem dip hot, rozgrzewa bolące miejsce, stosowałam jeszcze taką specjalną opaskę na kolano, przezło o jakimś czasie, na pewno dobrze też to z lekarzem skonsultować.
Czy ten gardan można kupić bez recepty? Sezon rowerowy nie zaczął się dla mnie za szczęśliwie, kolano potłuczone i łokieć, szukam dobrych środków które zmniejzą ból
Słuchajcie, zawsze takie bóle warto skonsultować z dobrym fizjoterapeutą. Mogę polecić sprawdzonego, ze świetnym doświadczeniem, jeśli ktoś z Was jest z okolic Krakowa - OpenMedical. Ja jestem naprawdę zadowolona.
U mnie też maść końska na takie dolegliwości zawsze pomaga, zawsze jak robię zamówienie na stronie doz to dodaje do koszyka, bo szybko idzie u nas w domu.
Musiałam zrobić prywatnie rezonans kolana, byłam w Radiomedica, centrum diagnostyczne jest na najwyższym poziomie. Badanie zostało wykonane bardzo dokładnie, rejestracja przebiegła sprawnie, sympatycznie. Polecam serdecznie, jedna z najlepszych placówek do jakiej trafiłam.
No generalnie nic nowego Ci nie powiem – jak masz podejrzenie urazu kolana, to koniecznie idź do lekarza, najlepiej na usg. Nawet Ci polecę dobrą klinikę warszawską i tu szybko powinni Ci znaleźć jakiś termin. Placówka nazywa się MULTIMED. Koszt to z tego pamiętam 180 zł ale przynajmniej obejrzy Cię specjalista i powie, co dalej robić.
Olejek Olejek Tulsi Madurai polecam, wskazany dla sportowców na zapalenia mięśni, ścięgien, bóle po urazach. Na kolano mi bardzo pomógł kilka kropli wystarczy wetrzeć. A i na zatoki do inhalacji mega. Sama natura