Córka weszła w "ten wiek" i zaczyna się pojawiać pierwszy trądzik. Ktoś może polecić coś sprawdzone, co pomoże go zwalczyć? Będę wdzięczny za podpowiedzi.
A ile to dokładnie córka ma lat jeśli można spytać bo to też ma znaczenie moja córka ma 12 lat i stosuje taki specjalny żel ale to dopiero od 12 lat można.
A jaki żel stosujesz? Mój syn jeszcze nie wszedł w ten wiek, ale chrześniak meczy sie z młodzieńczym trądzikiem już z pół roku conajmniej i nic nie pomogło jak do tej pory. Może jednak uda mi sie mu pomóc jak masz coś sprawdzonego.
Jest ok, śmiało stosuj. Efekty nie będą widoczne od razu, ale cierpliwości Aquaclin działa antybakteryjnie, przeciwzapalnie, więc poradzi sobie z pryszczami nawet takimi ze stanem zapalnym.
Nie słyszałam o tym Aquaclin, ale może to jest jakies wyjście. Na ich stronie znalazłam zakładkę ze wsparciem dla rodziców dzieci którzy zmagaja się z trądzikiem https://www.aquaclin.pl/dla-rodzicow.html . Powiem wam, że chyba jutro pójdę go kupić. Drogi jest ten żel?
Też nie słyszałam o Aquqclin, ale skoro tyle osób poleca to chyba też się nim zainteresuję, bo ostatnio również mam problem z trądzikiem. Ja używałam kiedyś żeli z firmy Iwostin i też były dobre, ale jednak mam mocno problematyczną skórę i szukam jednak czegoś "mocniejszego".