czy Wy też szukacie długiej sukienki na lato ?? W większości czuję się, jak bym miała na sobie namiot, ale doszłam do wniosku, że te z wcięciem w talii są nawet ok. Podoba wam się któraś ??
Ja osobiście mam 3, każda ma inny krój i każda z nich zachwyca
Długo szukałam dłuższych sukienek, bo strasznie podobały mi się panie na ulicach, w swych długich sukniach no i oczywiście nie powiem, wygoda! :]
Długie sukienki w tym sezonie są bardzo modne. Mi osobiście bardzo się podobają, a jeszcze jak się doda do nich ciekawe dodatki. Takim dodatkiem mogą być oryginalne buty
Ojj tak, nie dość ze wygodne to jeszcze - przy ładnych ramionach i biuście morza się w nich zaprezentować Ja mam krótkie nogi wiec dla mnie jak znalazł, ale ciężko mi znaleźć czas na poszperanie w internecie czy wyjście na zakupy. Dzięki za linka, moze w koncu znajde cos dla siebie
Jana1
29 lip 2013, 18:25 (ostatnio zmieniony przez autora 29 lip 2013, 18:26, w całości zmieniany 1 raz)
Ja raczej przepadam za takimi w średniej długości - nie cierpię wersji mini, cały czas mam wtedy wrażenie, że za dużo widać. Uwielbiam takie typu sukienka koktajlowa, ale długie też bardzo lubię - tym bardziej, że pasują niemal na każdą okazję. No i nie zgodzę się w tym, że jest za gorąco na długie sukienki - jak są z przewiewnego, lekkiego materiału, to sprawdzają się idealnie