Jeżeli chodzi o prezenty ja bardzo lubię dostawać książki. Ostatnio dostałam książkę Adama Amblera "Seksturysta" książka dość skandaliczna, ale z ciekawą fabułą. Przypomina troszkę 50 twarzy Greya.
W ostatnim czasie mój ukochany dostał ode mnie 3 książki Bardzo się z nich cieszył
Cześć )))
ja również zawsze jak prezent daję książki, bo uważam to rzeczywiście cennym prezentem, i bardzo żal że mi nikt nigdy nie czynił takich prezentów, wszystko wszystko lecz nie książki
Na walentynki to musi być coś niespodziewanego. Ja prezenty od jakiegoś czasu kupuję na www. Znajduję tu zabawne gadżety, które zawsze wywołują pozytywną reakcję i radość, a o to przecież chodzi
Kobiety cieszą się z kosmetyków. Kosmetyków im nigdy za wiele. Jeżeli się na tym nie znasz, to postaw na Mixę http://www.mixa.pl Solidna marka, nie pożałujesz.
Do walentynek jeszcze trochę czasu fajnym pomysłem jest podarowanie łańcuszka, bransoletki z motywem serca.Bardzo gustowne są w kolekcji Love Love apart.
Ja od męża w zeszłym roku dostałam karnet o mogłam sobie kupić co chciałam i kupiłam sobie lokówkę z babylissa. Uwielbiam mieć ładne loki a nie często kupuję sobie droższe prezenty.
Agna napisał:Do walentynek jeszcze trochę czasu fajnym pomysłem jest podarowanie łańcuszka, bransoletki z motywem serca.Bardzo gustowne są w kolekcji Love Love apart.