Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Depilacja stref intymnych - co sądzicie?, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Depilacja stref intymnych - co sądzicie?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • domowadama 7 sty 2013, 8:17
    ja używam depilatora i mam spokój na dwa tygodnie wielki uśmiech
  • sloneczko9 8 sty 2013, 12:00
    Moim zdaniem depilacja brazylijska w salonie to świetna sprawa. W okresie wakacyjnym chodzę regularnie i mam spokój praktycznie na 4 tygodnie. Stosowałam swego czasu depilator ale włoski bardzo wrastają płacz Co do wstydu, kosmetyczka naoglądała się już tylu cudów świata, że jeden więcej nie sprawi jej różnicy wielki uśmiech
  • AstaLawista 13 sty 2013, 10:31
    Depilacja brazylijska, to jak rozumiem wosk? uśmiech Oj to u mnie by to nie przeszło - depilacja owszem, ale laserowa. Studio Laser ma bardzo dobre lasery, jedne z nowocześniejszych i to przemawia u mnie na ich korzyść uśmiech
  • hasanna 8 lut 2013, 14:54     (ostatnio zmieniony przez autora 8 lut 2013, 15:10, w całości zmieniany 1 raz)
    faktycznie najlepszym sposobem na trwałe usunięcie włosków jest taka depilacja laserowa poza tym jest to także opłacalne pod względem finansowym, jakbym policzyła koszty wszystkich dotychczas zużytych maszynek, depilacji woskiem u kosmetyczki, a cenę jaka zapłaciłam w AnLight za depilację to pewnie okazałoby się, że depilacja laserowa była z tego wszystkiego najtańsza
  • 10 lut 2013, 10:23
    Depilacja dla zdrowia czy raczej z powodu choroby to może być zabieg konieczny ale inne powody depilacji to - zdaniem autora tego tekstu - samouszkodzenie czyli szkodzenie sobie... są inne przyczyny warte jej?

uśmiech
  • artikos 10 lut 2013, 14:20
    Nie ma się czym krępować przymrużenie oka Po depilacji naprawdę jest spokój. Polecam kosmetyczkę w warszawie naprawdę bardzo profesjonalny salon uśmiech
  • pistacja 11 lut 2013, 13:54     (ostatnio zmieniony przez autora 11 lut 2013, 13:55, w całości zmieniany 1 raz)
    Ja zafundowałam sobie depilację laserową i jestem z jej efektów bardzo zadowolona. Minął już rok, a niechcianych włosków wciąż nie ma uśmiech
  • Kahaa 15 lut 2013, 11:32
    Ja też byłam na kilku zabiegach fotodepilacji w Yasumi epil. Przyznam się szczerze, że jestem zadowolona. Spodziewałam się, że będzie boleć, a tutaj nawet nie. Coś tam szczypało, ale ogólnie dało się wytrzymać.
    Najbardziej cieszy mnie to, że nie muszę używać maszynki i czuję się bardziej komfortowo. przymrużenie oka
  • ElaW 21 maj 2013, 18:31
    Ja robiłam sobie do tej pory depilację laserową nóg w Elite w Warszawie uśmiech. Muszę rozważyć również taką opcję depilacji miejsc intymnych uśmiech, musi to być mega komfortowe. A skoro można sobie ułatwić życie to dlaczego by nie? uśmiech.
  • MartynKa79 12 cze 2013, 10:00
    U mnie laser odpada (należę do tych nieszczęśnic, które mają przeciwwskazania zdrowotne), ale po woskowaniu kosmetyczka robi mi EpilFree. Po kilku zabiegach mogę stwierdzić, że efekt jest jak po laserze, ale za mniejsze pieniądze. Stosowałyście może?
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum