Gdzie mieliście zabieg? Czy dziecko z implantami normalnie żyje, rozwija się, czy w czymś mu to przeszkadza? Czuję, że mnie to wszystko przerasta, a niektórzy lekarze jeszcze mnie dobijają swoim podejściem i straszeniem
Też jesteśmy na poczatku drogi, bo u synka mojej siostry stwierdzono niedosłuch. Akurat jesteśmy z Warszawy i mamy umówioną wizytę z noworodkiem w Kajetanach na przyszły tydzień. Zobaczymy co pokażą wyniki badań i co powie lekarz, ale jesteśmy dobrej myśli. Warto zadzwonić na infolinięi podpowiedzą co robić dalej krok po kroku 22 463 55 55.
Dobrze, że podniosłyście mnie bardzo na duchu, bo u nas też taka sytuacja i mnie po prostu przerasta. Zadzwonię dziś i spróbuję się czegoś w tych Kajetanach dowiedzieć. Nie byliśmy tam jeszcze , ale słyszałam że dużo osób poleca to miejsce. Może zdążę po pracy zadzwonić.
Dziękuję za taki odzew, dobrze wiedzieć, że nie jesteśmy sami z takim problemem. Dzięki za numer do Kajetan, od razu dzisiaj będę dzwonić, nie ma czasu do stracenia. Czy potrzebne jest skierowanie na wizytę?
Faktycznie bardzo pomocna infolinia, dziękuję za polecenie. Jestesmy już umówieni w Kajetanach na wizytę, cieszę się, że udało się tak pchnąć sprawę do przodu. W końcu tutaj naprawdę liczy się czas.
Diagnostyka jest bardzo ważna i myślę, że najlepiej od razu przy jakichkolwiek podejrzeniach zrobić badania. Co do Kajetanów słyszałam dużo pozytywnych opinii od rodziców maluchów które tam mają prowadzone badania. W rodzinie mamy chłopca z implantami.
To bardzo ważne. Kajetany potrafią mieć podejście zarówno do zestresowanych rodziców jak i do dzieci. Małe dzieci jednak wymagają odpowiedziego podejścia.