Bancroft napisał:Mogę polecić bardzo skuteczny krem - moim zdaniem opczywiście. To Estee Lauder Uncircle. Trochę kosztuje, ale naprawdę działa świetnie.Zanim zainwestujesz w krem, który kosztuje ponad 200 zł, to radzę go przetestować, czy przynosi jakiekolwiek efekty. Czasem lepiej pomogą te tańsze, niż te bardzo drogie.
casinda_ebe napisał:Zanim zainwestujesz w krem, który kosztuje ponad 200 zł, to radzę go przetestować, czy przynosi jakiekolwiek efekty. Czasem lepiej pomogą te tańsze, niż te bardzo drogie.Zgodzę się, sama niedawno wydałam ponad 100 zł na krem, który poleciła mi koleżanka. Kupiłam w ciemno i u mnie nie ma żadnej poprawy... Pieniądze poszły w błoto.
Przejdź się do apteki i poproś o próbki dobrych kremów, jeśli któryś Ci podpasuje dopiero wtedy decyduj się na kupno.
yellowphone napisał:Iwona, efekt misia pandy osiąga się za pomocą tuszu do rzęs...Można i tak
iwona_sz napisał:Można i takAle miś panda ma wokół oczu ciemne plamy Więc z korektorem to raczej inne zwierzątko można udawać
Tylko, że tusz od razu poprawisz, a w przypadku zbyt jasnego korektora myślisz, że wyglądasz świetnie, a tak naprawdę, masz wokół oczu jasne plamy jak u misia pandy...
casinda_ebe napisał:Tyle,że ja tych tańszych napróbowałam się mnóstwo przedtem Aż w końcu całe szczęście dostałam próbkę tego ELauder i jest po prostu rewelacyjny! Także polecam wypróbowany na własnej skórzeBancroft napisał:Mogę polecić bardzo skuteczny krem - moim zdaniem opczywiście. To Estee Lauder Uncircle. Trochę kosztuje, ale naprawdę działa świetnie.Zanim zainwestujesz w krem, który kosztuje ponad 200 zł, to radzę go przetestować, czy przynosi jakiekolwiek efekty. Czasem lepiej pomogą te tańsze, niż te bardzo drogie.
Przejdź się do apteki i poproś o próbki dobrych kremów, jeśli któryś Ci podpasuje dopiero wtedy decyduj się na kupno.