barla
11 wrz 2015, 8:30 (ostatnio zmieniony przez autora 30 wrz 2015, 8:22, w całości zmieniany 1 raz)
Wszystko zależy jakie to zdjęcie. Ja sobie kiedyś zamówiłam koszulkę w www.reflect.pl z moim własnym zdjęciem i fajnym napisem i się jakoś znacząco nie różniła od tych z nadrukami sławnych osób albo przypadkowych modelek.
A nawet była lepsza.
Oczywiście potrzeba odpowiedniego zdjęcia, jakiegoś imprezowego selfika, żeby to miało ręce i nogi. Słyszałam też, ze mamy i ojcowie robią sobie takie koszulki ze zdjęciami swojego bobasa.
Uważam, że to urocze.
Zależy jeszcze jakie zdjęcie jest na takiej koszulce, ale generalnie średnio to do mnie przemawia. Jedyna koszulka ze zdjęciem jaką bym ubrała, byłaby z moim psem.
Weźmy na przykład taką bluzę jak na zdjęciu ma modelka i wyobraźmy sobie, że ma tam nadrukowane swoje albo czyjeś zdjęcie. Hmm czy ja wiem? Mnie się wydaje tak szczerze, że to kiepski pomysł ale mogę się mylić
Moim zdaniem jest to fajny pomysł na jakiś zabawny prezent. Jednak wątpię, żeby ktoś chciał chodzić na co dzień w moim zdjęciem na koszulce A przyznam, że mi również jakoś średnio taki pomysł by odpowiadał.