Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Krem do twarzy wrażliwej, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Krem do twarzy wrażliwej

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • mineralna 21 cze 2016, 15:38
    a co powiesz na samodzielnie sporządzoną mieszankę olejków? Poczytaj sobie o rożnych olejkach i jakie mają właściwości i może to być coś dla Ciebie uśmiech
  • grejs 21 cze 2016, 21:30
    Spróbuj marki Bioderma, mają serię Sensibio przeznaczoną do wrażliwej skóry. Do dostania między innymi w aptece DOZ: doz.pl/apteka/k404-Bioderma
  • veganka 23 cze 2016, 10:52
    ja teraz kupuję więcej kremów, ponieważ latem muszę bardziej dbać o skórę mam jasną karnację, więc muszę chronić ją przed słońcem, codziennie pod makijaż nakładam krem, żeby dodatkwoow chornić skórę przed słońcema kremy tworzą fajny dodatkowy filtr ochronny, teraz używam oeparol hydrosence, niewiel kosztuje a dobrze nawilża i chroni.
  • rakulska_b 28 cze 2016, 21:07
    Ja mam skórę nawet nie wrażliwą, a atopową. Używam kosmetyków właśnie do takiej cery i uważam, że do cery suchej też świetnie się sprawdzą. Trzeba jednak wypróbować na własnej skórze wiele kosmetyków, żeby trafić na ten swój. Polecam jednak kosmetyki z apteki bo mają sprawdzony skład. Lepiej wydać odrobinę więcej, a nie żałować.
  • Daria05 29 cze 2016, 18:27
    Przy wrażliwej skórze to oczywiste, że skład kremu powinien być raczej krótki i zawierać naturalne składniki. Zresztą lepiej kupować dermokosmetyki w aptece i ewentualnie tam się poradzić, bo ze skórą zwłaszcza wrażliwą lepiej nie eksperymentować.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum