sloneczko9
17 lis 2016, 8:53 (ostatnio zmieniony przez autora 2 sty 2017, 16:50, w całości zmieniany 1 raz)
A ja jestem zdaia,ze kremy na zmarszczki wcae nie są takie skuteczne. Kremy takie wprawdzie nawilżają skórę ale zmarszczki tworzą sie o wiele głebiej,Żaden krem nie ma takiej wielkości cząsteczek aby dostać się włąsnie tam gdzie tworzone są zmarszczki.... Tak wiec nie łudźcie się ,ze kremy Wam pomogą...
Jesli mogę coś Wam polecić to będzie to zabieg wstrzyknięcia sobie kwasu hialuronowego albo botoksu. Można się na nie zapiwac w gabinetach medycyny estetycznej. Może nie wyglądają na takie przyjemne ale często dają dobre efekty,
http://clinicadermatologica.pl/
jarzebina napisał:Oeparol eliftance jest bardzo dobry, a nie kosztuje majątku. Mają krem na dzień, na noc i pod oczy. Moja mama używa i bardzo jej służą.
kupiłam właśnie zestaw z tej serii mamie na gwiazdkę , myślę że się ucieszy, bo to jej ulubone kosmetyki, zaszalłam i kupiłam krem na dzięń, na noc i pod oczy, serum i maskę na dłonie, na bogato
Teraz moim faworytem wśród kremów jest zdecydowanie krem ultra z witaminą A od klapp cosmetics, idealny do mojej bardzo suchej cery , bardziej przesuszonej w sezonie grzewczym. Moja buzia jest gładka, miękka w dotyku, bardziej jędrna, w końcu porządnie nawilżona.
jak juz są zmarszczki to ciezko sie ich pozbyc, chyba tylko jakies kwasy czy botoksy. nie wiem bo ja nie mam jeszcze.. wiele kremow uzywalam ale ostatnio odkrylam super maseczke na noc z saffee i teraz tylko jej uzywam