Ogryzka
9 cze 2021, 20:53 (ostatnio zmieniony przez autora 9 cze 2021, 20:58, w całości zmieniany 1 raz)
Czy macie sprawdzone kosmetyki dla dzieci, takie które mogłaby mieć 5 latka? Chciałabym sprawić prezent siostrzenicy, która uwielbia chodzić w sukienkach i zawsze długo czesze przed lusterkiem włosy. Wiem że byłaby zachwycona swoimi własnymi kosmetykami, ale jakie wybrać?
Miałam na myśli kolorówkę. Może jakiś błyszczyk, albo zestaw kosmetyków. Tylko zależało by mi na tym, żeby to było stricte dla dzieci i bezpieczne w stosowaniu. Skład ma dla mnie duże znaczenie.
Popatrz na kosmetyki Tibu Naturals, są naturalne, wegańskie i nadają się nawet dla alergików. Absolutnie nie kupuj tych dziwnych paletek ze sklepu z zabawkami, w ogóle nie nadają się do kontaktu ze skórą, nie są przebadane
O wegańskich to w sumie jeszcze nie słyszałam, ale też zastanawiam się co z bezpiecznego składu, jak potem bierzesz zmywacz? Powiecie coś więcej? Chętnie bym sprawdziła.
Ooo weszłam na stronę i jest promocja. Błyszczyki Tibu Kids są akurat po 5 zł. Młoda już sobie wybrała wszystkie po jednym. Przyznam, że dla siebie też wzięłam bo te pomarańczowe obłędnie pachną i sama je lubię