Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Moda wakacyjna..., strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Moda wakacyjna...

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • zuzia83 19 sty 2014, 20:45     (ostatnio zmieniony przez autora 28 sty 2014, 16:16, w całości zmieniany 1 raz)
    Wakacyjna moda bez biżuterii? Nie ma takiej opcji. Słońce, plaża, sukienka i kolorowa bransoletka - tak lubię najbardziej, szczególnie do opalonej skóry pasuje taka piękna! Duży wybór intensywnych, kolorowych brasoletek można dostać na newcraft.eu.
  • nina_ky 22 sty 2014, 19:29
    Mi się moda wakacyjne zawsze kojarzy z turkusową biżuterią przymrużenie oka
  • sweet987 20 lis 2014, 19:19
    latem preferuję sukienki lekkie i zwiewne. Tego lata nosiłam sukienki z kolekcji [url=http://]sugarfree[/url] i tylko żal, że do lata jeszcze tak daleko.
  • pistacja 21 lis 2014, 8:39
    Ja też tęsknie za latem, zwiewnymi sukienkami i sandałami. Ta jesienno-zimowa aura bardzo mnie przytłacza.
  • pani_woda 23 lis 2014, 17:24     (ostatnio zmieniony przez autora 23 lis 2014, 17:27, w całości zmieniany 1 raz)
    uwielbiam lato, bo można zakładać fajne i kolorowe dodatki, chociaż powiem wam, że na jesień i zimę kupiłam sobie takie okulary przeciwsłoneczne:

na razie nie miałam zbyt wielu okazji, by je założyć, ale licze, że zimą będzie inaczej wielki uśmiech
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum