Noszę to co mi się podoba i to w czym czuje się dobrze. Staram się połączyć wygodę z funkcjonalnością a przy tym ładnie wyglądać. Nie mogłabym tego osiągnąć bez odpowiednich dodatków w postaci takiej biżuterii. Marki biżuterii które sobie cenię to Pandora czy Dziubeka które wyróżniają się jakością i modnym wzornictwem. Pasują do większości moich kreacji.
zott
17 paź 2013, 13:04 (ostatnio zmieniony przez autora 24 paź 2013, 21:59, w całości zmieniany 2 razy)
Modne dodatki to oczywiście biżuteria. Ja bardzo lubię srebrną biżuterię modułową . Widziałam kilka dni temu śliczną bransoletkę Pandora - wprost się w niej zakochałam Błagam chłopaka żeby mi ją kupiła, a ten się ze mną droczy
Moja zona lubi przede wszystkim niebanalną i oryginalną biżuterię Jesteśmy ze sobą już spory czas tak więc raczej wiem co jej podarować tak aby była najbardziej zadowolona. Ostatnio oglądałem biżuterię w sklepie internetowym i tak sobie myślę, że właśnie tam coś ciekawego zamówię. Mają bardzo dobre ceny - z tego co porównywałem jest o wiele taniej niż w innych sklepach. Na przykład podobny wisiorek co tam w zeszłym roku kupiłem ponad 100 zł drożej ...
Zauważyłam nowy trend i modnym dodatkiem stały się po prostu buty. Zauważyłam ostatnio u wielu blogerek i blogerów, że łączą ze sobą różne style i do tego sportowe buty adidas zx. Bardzo podoba mi się ten trend bo uwielbiam adidasy. Są mega wygodne.
Według mnie ciekawym dodatkiem może być zegarek. Ja ostatnio sprawiłam sobie taki Zegarek Srebrny Helios Prestige HP27 . Nie potrzeba nic więcej bo jest ozdobą samą w sobie
Fajnym dodatkiem do kreacji na pewno są też okulary ja chcę sobie kupić któreś z tych http://lamoda.pl/explore/akcesoria/okulary/pepe-jeans-m ale jeszcze się nie zdecydowałam na konkretny model. Okulary przeciwsłoneczne noszę o każdej porze roku.