Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Najtańsza apteka, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Najtańsza apteka

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • marg_1 7 paź 2021, 12:58     (ostatnio zmieniony przez autora 7 paź 2021, 12:59, w całości zmieniany 1 raz)
    Ok, a orientuje cie się czy mogę wykupić leki w DOZ za moją babcię, ale tak, żeby naliczyła się ta zniżka dla seniora?
  • Kabanos 3 lis 2021, 17:37
    DOZ jest najtańszy. Często kupuje on line ale i stacjonarnie, bo z rodzicami jeżdżę. Rodzice kupują leki z rabatem 20%.
  • izapixi 18 lis 2021, 23:18
    robiłam teraz większe zamówienie w aptece online, kupiłam kolejne opakowanie sprayu vaxol. Pomaga zapobiegać zatykaniu uszu nadmiarem woskowiny, profilaktycznie raz w tygodniu psikam uszy dzieciom i sobie
  • artie 19 lis 2021, 1:10
    Też kupuję czasem leki online, ale rodzice i dziadkowie korzystają z tej zniżki -20% w DOZie, bo dzięki temu płacą za leki zdecydowanie mniej, to jest dla nich najtańsza opcja.
  • Ogryzka 30 lis 2021, 10:34
    Kabanos napisał:DOZ jest najtańszy. Często kupuje on line ale i stacjonarnie, bo z rodzicami jeżdżę. Rodzice kupują leki z rabatem 20%.
    Też zamawiam z DOZ online ale rodzice są po 60 więc chodzą stacjonarnie, bo na leki jest ten rabat 20% przy każdych zakupach. Ale on line też tanio wychodzi i za grosze wysyłka. Zazwyczaj max dwa dni później wszystko jest już u mnie.
  • Marta8001 30 lis 2021, 22:43
    Moja babcia ostatnio pierwszy raz skorzystała z tej promocji w doz dla seniorów, teraz mówi, że już tylko tam będzie chodzić bo wychodzi najtaniej z tą zniżką.
  • Meggi85 2 gru 2021, 10:39
    Marta8001 napisał:Moja babcia ostatnio pierwszy raz skorzystała z tej promocji w doz dla seniorów, teraz mówi, że już tylko tam będzie chodzić bo wychodzi najtaniej z tą zniżką.
    Moi rodzice też kupują z tym rabatem dla seniorów w DOZ ale dla mnie ta apteka też tanio wychodzi i często u nich zamawiam. Dostawy niedrogo, szybko i sprawnie.
  • jankowa 13 lut 2022, 11:27
    Nadal obowiązuje ta promocja w DOZ dla seniorów? Zmieniły się jakieś zasady?
  • marg_1 14 lut 2022, 12:04
    Nic się nie zmieniło, zasady promocji są takie same, czyli osoby w wieku 60+ i zakupy w godzinach 8-12.00.
  • Marta8001 18 kwi 2022, 17:27
    Zgadza się, promocja w DOZ nadal obowiązuje, trzeba tylko pamiętać o godzinach żeby załapać się na promocję.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum
Poprzednia: aspirator
Następna: Depilacja