Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Odżywka zamiast posiłku, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Odżywka zamiast posiłku

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
  • Tokjo 22 lis 2020, 12:07
    Martyna29 napisał:A widziałam, że ten Fresubin w doz, zastanawiałam się własnie nad nim, dobry w smaku jest?
    Ja kupowałam kiedyś i w smaku było naprawdę dobre, delikatne, mi bardzo pomogło kiedy nie miałam apetytu.
  • Zonka25 29 lis 2020, 16:20
    Można tez kupić w wersji jogurtu jeśli ktoś woli taką formę.
  • Uncia 2 lis 2024, 17:51
    Jeśli szukacie ozempiku to daje znać, że w DOZie jest cały czas dostępny.
  • marg_1 26 lis 2024, 11:38
    Ja kupuję ozempic tylko w DOZ, atrakcyjna cena i zawsze można liczyć na dobrą dostępność.
  • jarzebina 26 lis 2024, 14:41
    Były chyba przez pewien czas jakies problemy z dostepnością, bo widziałam, że ludzie nie mieli gdzie zrealizować swoich recept, ale faktycznie ja kupowałam ozempic w dozie i nie było problemu
  • Moniszka 30 lis 2024, 23:39
    W DOZie można dostać ozempik bez problemu, sama ostatnio kupiłam.
  • ZoHaHa 12 gru 2024, 10:31
    Potwierdzam, w dozie ozempic jest dostępny, własnie swoją receptę bez problemu zrealizowałam
  • jankowa 14 gru 2024, 14:47
    Też kupiłam ozepmik w DOZie, mieli na stanie stacjonarnie, nawet nie musiałam zamawiać.
  • Marynka 31 sty 2025, 15:58
    Zgadza się, w DOZie można dostać ozempik, nie mają problemów z brakiem na stanie.
  • jarzebina 24 lut 2025, 18:47
    Nic nie zastąpi zdrowej diety, ale niektóre osoby borykają się z otyłością mimo zdrowego trybu życia. Ja także, dopóki nie udałam się do lekarza, który przepisał mi ozempic. Warto wiedzieć, że można go kupić w dozie, co pomogło mi skutecznie schudnąć.
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum