Favore.plForumO urodzie, zdrowiu i modzie

Pielęgnacja skóry atopowej dziecka

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Pielęgnacja skóry atopowej dziecka

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: O urodzie, zdrowiu i modzie
  • hanka100 24 paź 2014, 19:52
    Jak pielęgnujecie skórę atopową? Lekarz zdiagnozował u mojego dziecka te schorzenie, polecił kilka kremów, ale każdy z nich kosztuje w okolicach 80-100 zł. Jak dla mnie to za drogo. Nie ma tańszych kosmetyków?
  • toster 25 paź 2014, 15:17
    Może być problem. Kremy są drogie a znalezienie jednego który od razu będzie idealnie działał jest trudne. Raczej wydatek typu 100 zł to dopiero początek długie drogi. Tego nie można lekceważyć więc radzę zacząć kupować
  • niespodzianka99 28 paź 2014, 13:38
    Z tego co wiem większość tyle kosztuje, a zanim znajdziesz ten właściwy też może upłynąć trochę czasu. Możesz się wspomagać oliwką, smaruj od razu po kąpieli, dobrze natłuszcza i może pomoże.
  • toster 30 paź 2014, 7:00
    domowe sposoby są do niczego. Często jest tak że pogarszają sytuacje. Można łatwiej kupić Dermaveel który na pewno pomoże niżeli liczyć na to że oliwka zadziała.
  • julitta 3 lis 2014, 19:22     (ostatnio zmieniony przez autora 15 mar 2015, 10:43, w całości zmieniany 1 raz)
    Oliwka nie pomoże w ogóle, a często może uczulić skórę atopową, nie stosuj w ogóle.
  • julitta 20 gru 2014, 20:08     (ostatnio zmieniony przez autora 15 mar 2015, 10:44, w całości zmieniany 1 raz)
    i jak, znalazłaś coś?
O urodzie, zdrowiu i modzie - dyskusje na forum