UllKa napisał:W aparcie jest duży wybór dobrych zegarków.Edox, Albert Riele to marki godne polecenia.
jarek7 napisał:Mnie cieszą praktyczne prezenty, mam trymer beard designer i to chyba jeden moich ulubionych gadżetów, często z niego korzystam bo lubię 3 dniowy zarost, na szczęscie bardzo łatwo mogę ten efekt osiągnąć, trymer robi robotę w zasadzie za mnie, ja się dużo ni emuszę wysilaćTeż uważam, że taki trymer to fajny prezent Sam mam podobny i naprawdę jestem z niego mega zadowolony!
TomeczekBBS napisał:Już pisałem o tym wyżej, że trymer tej marki to sztos! I to niezależnie w jakiej cenie kupisz. Wiadomo, że te najdroższe mają więcej bajerów i elektroniki, ale i z tańszych będziesz zadowolony, bo robią naprawdę solidne sprzęty.czyli mówisz zeby iść w babyliss, znalazlem model t840e, co o nim myslisz? Wygląda spoko, jestem ciekaw jak się ten pojemnik na włoski sprawdza
MartynKa79 napisał:Jak masz po drodze Sephorę, to męskie mają po 19,99 pln. O dychę taniej, niż na stronie. Kupowałam dzisiaj.No popatrz na rękawiczki się nie załapałam, ale za to załapałam się teraz na promocję na męskie skarpetki złuszczające, też byolie