Jeśli dziewczyna robi paznokcie hybrydowe, to może warto kupić jej dobrą lampę? Ja ostatnio dostałam lampę UV CR 2171 o mocy 40W. To zdecydowanie wpływa na czas wykonywania całego manicure, więc w moim odczuciu to bardzo dobry zakup. Nie dość, że oszczędzam pieniądze nie chodząc do kosmetyczki, to jeszcze czas
ja oszalałam na punkcie lokówki curl secret świetna jest, loki robi idealne, włosy się dobrze trzymają cały dzień, na wszelkie weselicha sobie sam robię fryzurę, super sprawa, niedawno była w promocji w euro z bonem do douglasa
teraz curl secret jest w promocji w euro, 30 procent taniej z kodem rabatowym, coś czuję ze to będie hicior wśród prezentów komunijnych, sama jak byłam w tym wieku to marzyłam o lokówce którą bym moga robić obie włosy na szkolne imprezy.
Jakiś spontaniczny wypad w góry w sun&snow można znaleźć jeszcze oferty na majówkę połowę taniej nawet, jak ktoś chce zrobić niespodziankę to mysłę że to super sprawa.
a może voucher do spa czy na masaż ? Jak mieszkacie w Krakowie to szczerze polecam klinikę Belize. Mój mąż zorganizował mi taki wypad w urodziny i przyznam, że to najlepszy prezent ever odpoczełam, wyluzowałam
myślę, że każda dziewczyna by się ucieszyła, ze wspólnego wyjazdu np. nad morze, jeszcze nie ma pełni sezonu i myślę że ludzi jest jeszcze mało, na sun&snow znalazłam bardzo ciekawy apartament na Cyplu Helskim, blisko lasu, nowocześnie urządzone, pkoje z aneksem więc można gotować też samemu.