-
czy ktoś z was przy problematycznej skórze korzystał kiedyś z leków robionych na receptę? Wiem, że w DOZie takie realizują.
-
-
To prawda, w dozie wykonują leki recepturowe. Miałam kilka razy takie od dermatologa i bardzo dobrze mi się sprawdzały
-
Jak cenowo wypadają takie leki recepturowe w dozie? I jak długo trzeba czekać na realizację?
-
Ja też bardziej przekonana jestem do takich leków robionych w aptece. W doz bardzo szybko realizują takie recepty, zwykle kolejnego dnia miałam lek do odbioru. Cenowo wypadają też lepiej.
-
Ostatnio też spróbowałam leków robionych na receptę, szybko miałam do obioru robiony preparat, cena też bardzo atrakcyjna, realizowałam w dozie.
-
-
Robią, robią leki recepturowe, pamiętajcie, że potrzeba jest recepta i można realizować ją w DOZ.
-
A ja nawet nie wiedziałam, że w DOZie można zrealizować taką receptę, a czopki ktoś z was robił?
-
Ja robiłam, bardzo szybko zrealizowali i do tego w dobrej cenie.
-
A to w każdej stacjonarnej aptece DOZ zrealizuję taką receptę?
-
Na trądzik bardzo pomaga mojej siostrze olejek Busajna.Działa jak środek przeciwzapalny . Olej nie zapycha porów, lekko rozjaśnia cerę, poprawia jej elastyczność i jędrność. Pomaga na zmarszczki, ujędrnia świetnie ciało. Polecam