Krem kwiatowy HB, czyli od Hildegard Braukmann. Powinno się wam udać dzięki niemu diametralnie odmienić cerę i doprowadzić ją do zdrowia. Nie twierdzę, że takie efekty uzyskacie natychmiast, bo zależy to od wielu kwestii, ale docelowo zmiana będzie - cera powinna się zrobić miękka i delikatna - teraz ten kosmetyk jest do kupienia na stronie HB za dużo mniejszą stawkę.
Z oeparolu możesz kupić całą serię , mnie do mojej suchej skóry odpowiada, a mam na prawdę suchą skórę Przede wszystkim są to dermokosmetyki, mają dobry skład .
ja też go bardzo lubię, świetnie nawilża, latem często już nawet nie nakładam podkładu, bo skóra lekko opalona, nawilżona, zadbana, wygląda po prostu ładnie
też mam ten krem eparol hydrasence i jestem zadowolona bo mocno nawilża, poza tym latem też muszę bardzo chronić skórę przed słońcem bo mam bladą cerę i łatwo u mnie o oparzenia, a krem ma w składzie kwas hialuronowu i kwasy omega które nadają filtr ochronny na skórze.
Zgadza się, on ma jeszcze chyba filtr spf15. Ogólnie skład ma bardzo fajny, krótki, żadnych niepotrzebnych podejrzanych substancji, na które należałoby uważać
tak, hydrosense do ciała ma faktor 15. Ładnie sie opalisz a masz zabezpieczenie i dodatkowo nawilżenie. Ale trzeba też pamiętać o skórze reszty ciała. Ja wieczorem uzywam masło do ciała essence. Skuteczniej pielęgnuje ciało niż balsam i fajnie relasuje. Skóra też jest taka ukojona po całym dniu. Trzeba pamietać o nawilżaniu bo po wakacjach skóra będzie schodziła z nas płatami.
widzę dziewczyny, że też znacie kosmetyki oeparola? ja w sumie używam tylko i wyłącznie tych aptecznych, dużo lepiej wygląda moja skóa, jest miękka w dotyku, no i dodatkowo zagaja wszelkei stany zapalne, moja cera wygląda na dużo zdrowszą i nie mam już z nią takich problemów, ale to też wynika pewnie z tego, że kremy mają naturalny skłąd, naprawdę zauważam ogromną różnicę odką zaczęłąm używać dermokosmetyki.
z wszelkimi kosmetykami, niestety jest tak, że trzeba je wypróbować na własnej skórze. Coś co będzie idealne dla jednej z nas, dla drugiej może nie dawać efektów, a niekiedy nawet pogorszyć stan skóry. Ja dopiero po kilku latach znalazłam dla siebie idealne kosmetyki.