Stresu raczej nie unikniesz. Zawsze coś się przytrafi. engee, choć u ciebie problemem jest chyba głównie zasypianie znam to? Stosujesz na to coś konkretnego?
na problemy z zasypianiem u mnie bardzo pomógł nervomix sen, łatwiej zasypiałam, w nocy spałam spokojniej mam lekki sen i łatwo się z niego wybudzam szczególnie jak coś stesujacego mnie czeka, a po nervomixie spię bez budzenia się co pól godziny
Na stronie apteki internetowej wapteka wyczytałam jakiś czas temu dużo dobrego o Biovitalu, zamówiłam od razu mamie i sobie. Właśnie, że na stres, że napięcie nerwowe obniża, serducho wzmacnia. Tym bardziej teraz na ten jesienny okres na wzmocnienie to też ma dobry wpływ. Ja akurat ze snemnie mam problemów, ale moja mama zauważyła że łatwiej jej się zasypia, bardziej wypoczęta rano wstaje.
ja chyba sobie jakiś nervomix muszę kupić, im bliżej swiąt tym bardziej jestem w stresie, na koncie pustki, dziecko co chwilę pyta co mikołaj przyniesie, nie lubię tych wszystkich wydatków i presji żeby było na bogato.
Moja siostra przy dużym stresie straciła całkowicie apetyt, waga poszła w dół strasznie szybko, aż kupiliśmy Fresubin to od razu miała więcej siły do działania, do tego psycholog i obeszło się bez leków.
Dziewczyny gdzie te drinki kupujecie? Chciałabym coś takiego mamie kupić, dużo chorowała i widać że osłabiona i ciągle zmęczona .Jaki smak na początek?