-
Witajcie. Jestem mamą 16-latki, której pojawił się łupież. Córka ma niezniszczone, naturalne włosy, dlatego szukam delikatnego szamponu, który tych włosków nie zniszczy. Co na ten temat powiecie?
-
-
Head&Shoulders sprawdza się całkiem nieźle, ewentualnie Nizoral. A tak generalnie córka musi zmienić szampon.
-
Twoja córka nie jest już dzieckiem, więc może używać każdego szamponu przeciwpłupieżowego. Nie słyszałam, żeby któryś bardzo niszczył włosy.
-
Przejrzyj składy i zobacz które najmniej szkodą. Ale pamiętaj, że skoro ma łupież, to musi użyć czegoś silnego.
-
Mój mąż ma potężny łupież. Sam by nie wpadł na to, żeby kupić szampon przeciwłupieżowy, więc jutro jadę gdzieś do galerii mu coś kupię, chociaż sama jeszcze nie wiem co.
-
-
Idź po jakiś porządny szampon przeciwłupieżowy i tyle. W pierwszej kolejności trzeba zlikwidować łupież.
-
kifonda
28 paź 2015, 2:09 (ostatnio zmieniony przez autora 28 paź 2015, 9:34, w całości zmieniany 1 raz)
Jak ja się cieszę, że nigdy nie miałam łupieżu... Ale jakby co, to szamponu przeciwłupieżowego możesz szukać tu http://www.garnier.pl/wlosy/piekno/typy/szampon Garnier sobie z łupieżem poradzi, bez obaw.