-
Super ta promocja w DOZ, teraz wykupuję tylko tam babci recepty, 20% zniżki na leki robi robotę przy tych cenach.
-
-
My też korzystamy z tej promocji już bardzo długo i naprawdę sporo zaoszczędziliśmy, ale chyba nie wszyscy jeszcze wiedzą o tej zniżce.
-
Moi dziadkowie już tylko w doz kupują leki, tam się zdecydowanie najbardziej opłaca dzięki tej promocji.
-
Moim rodzicom i dziadkom już powiedziałam, korzystają regularnie. Zniżka 20% to już naprawdę znacząca róznica
-
Pewnie, że tak, szczególnie, że leki są naprawdę drogie, moi rodzice i dziadkowie również korzystają.
-
-
Tylko chyba w doz ceny są jeszcze w rozsądnych cenach, bo gdzie indziej poszło to wszystko mocno w górę.
-
To fakt róznice pomiędzy cenami są czasami bardzo duże, ale w dozie zwykle wychodzi mi najtaniej
-
To prawda, w doz nawet leki na receptę nie podrożały, co niestety dzieje się w innych aptekach.
-
Moje leki na receptę w DOZie też nie podrożały, nie ukrywam bardzo mnie to cieszy bo wszystko tak bardzo drożeje.
-
DOZ nie podnosi cen, tak jak w innym miejscach, ceny tam zostają takie jak dawniej, kupuję tylko tam bo wiem, że ceny są w porządku,