Favore.plForumPozostałe tematy

Czy w sieci jest rzeczywiscie taniej?, strona 5

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Czy w sieci jest rzeczywiscie taniej?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 4 5 6 7 8 z 8  
  • Nessie 31 mar 2014, 23:40
    A ja często kupuje koraliki i półfabrykaty do własnoręcznego wykonywania biżuterii.
    Jest zdecydowanie taniej niż w sklepach stacjonarnych.
  • pawelR43 5 kwi 2014, 21:28     (ostatnio zmieniony przez autora 5 kwi 2014, 21:28, w całości zmieniany 1 raz)
    Kosmetyki są trochę tańsze niż w stacjonarnych, podobnie elektronika oraz multimedia. Wszystko zależy gdzie kupujemy. Z sklepów takim asortymentem znam przyjaznadrogeria oraz saturion z całkiem dobrymi cenami.
  • majestic24 19 kwi 2014, 18:35
    Na pewno jest wiele promocji na różne usługi i towary. Praktycznie każdy sklep coś tam oferuje po niższych cenach. Ja np. dostałem kod promocyjny na odbitki zdjęć w fotolab, na agito jest też trochę przecenionych towarów.
  • luna634 17 sie 2015, 19:35
    W sieci jest dużo taniej uśmiech Ja długo nie byłam przekonana do takiej formy zakupów ale jak już zaczęłam tak kupować to zauważyłam różnicę. Czasu dużo zaoszczędzam no i pieniedzy. Teraz szukam na wyraźna prośbe męza opon do wózków widłowych. I znalazłam opony Prestige Tyres - cena znakomita no i wybór. Może to co zaoszczędzimy kupując opony w sieci zainwestujemy w jakis wyjazd?
  • akbar 19 sie 2015, 17:38
    Jest taniej i wygodnie bez ruszania się z domu można zrobić zakupy w jednym miejscu więc koszt wysyłki jest niczym w porównaniu z naszym czasem , korkami oraz kosztami podjechania do wielu sklepów.Mam wiele sprawdzonych sklepów internetowych gdzie ja i moja żona robimy zakupy.
  • Mirka85 19 sie 2015, 21:14
    czasem warto poszperac w sieci bo niektóre sklepy naprawdę maja niższe ceny niż te stacjonarne. Ja np kupwoałam meble i szukałam konkretnej komody - ceny rózne. Najkorzystniej wychodziło w sklepie. Dodatkowo wybrałam tez fajne dekoracje do salonu. Polecam.
  • szarlottka 31 sie 2015, 10:44
    Oczywiście, że tak. W sieci można znaleźć naprawdę ciekawe promocje a ceny sa co najmniej połowę niższe niż w normalnych sklepach. Ja ostatnio trafiłam na kołdry i chyba kupię z dwa komplety. Od dawna się czaję ale jakoś nigdy nie miałam kasy.
  • lorien27 31 sie 2015, 18:24
    W sieci może być taniej, ale nie musi być. Dużo zależy od rodzaju sklepu, kosztów wysyłki itp. Trzeba jednak szukać.
  • otojestkasia 1 wrz 2015, 15:45
    Pewnie, ze tak. a jak jeszcze uzyjesz na allegro snajpera to CI wyjda grosze
  • Hobito9 2 wrz 2015, 16:58
    W necie większość produktów jest w niższej cenie. Po doliczeniu kosztów przesyłki również nieraz jest taniej niż w zwykłym sklepie.
Pozostałe tematy - dyskusje na forum