Favore.plForumPozostałe tematy

Fanpage na facebooku, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Fanpage na facebooku

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 z 3  
  • Maniuss 30 lip 2012, 11:47
    W dziesiejszych czasach jesli chce sie odniesc sukces na rynku trzeba byc obecym w internecie a przedewszystkim na portalach spolecznosciowych. Takze zaloze takowej strony jest napewno dobrym pomyslem
  • fas24 6 sie 2012, 12:41
    Nie wystarczy po prostu prowadzić fanpage. Do tego potrzebna jest odpowiednia strategia oraz planowanie mediów. Ważne jest także zbudowanie odpowiedniej komunikacji w internecie. Jeśli nie wiecie jak to zrobić, to może to za was zrobić inna firma.
  • zylek 20 wrz 2012, 13:25
    Ciężko jest prowadzić fanpage na takich zasadach, aby przynosiło to korzyści - raczej radzę takie tematy zlecać fachowcom. Przynajmniej ja tak zrobiłem. Całość prac wykonała dla nas zewnętrzna agencja Żeby FP przynosił zyski naprawdę musi być prowadzony profesjonalnie, trzeba pamiętać o wielu tematach, potrafić organizować konkursy itp. Nic niestety nie przychodzi łatwo ;-)
  • jaromir89 8 paź 2012, 14:36
    Też się zastanawiam, mam stronkę (mam zamiar ją rozwijać) i chcę zrobić jej profil - przełoży się to jakoś na wzrost odwiedzin?
  • 12 paź 2012, 10:44
    Jak się postarasz i przyłożysz to prowadzenia fanpage na Fb to jasne, że się przełoży. Najlepiej troszkę zainwestować w reklamę na Fb, bo dużo dają zarówno pod względem wzrostu fanów, jak również wzrostu ruchu na stronie, zależy na czym Ci bardziej zależyuśmiech
  • Kajakarz 14 paź 2012, 11:20
    Maniuss napisał:W dziesiejszych czasach jesli chce sie odniesc sukces na rynku trzeba byc obecym w internecie a przedewszystkim na portalach spolecznosciowych. Takze zaloze takowej strony jest napewno dobrym pomyslem
    Masz całkowitą rację... bez fanpage'a dzisiaj ani rusz - i nawet jeśli Facebook ostatnio zmienił algorytm i jest trochę trudniej profilom firmowym, to jak sie trafi na dobrą firmę, która zajmuje się reklamą na fejsie (tu polecę), to można tylko zyskać.
    U nas admassive robili fanpage, moderują go i jeszcze robią troche marketingu społecznościowego czy jakoś tak - bo ruch się zrobił nieziemski.
  • Copywriter08 18 sty 2013, 11:47     (ostatnio zmieniony przez autora 18 sty 2013, 11:48, w całości zmieniany 1 raz)
    michalrecd napisał:Widze ze coraz wiecej firm oferuje prowadzenie albo stworzenie naszego fanpage'a na fejsie. Zastanawiam sie czy to rzeczywiscie takie pozyteczne itp, co myslicie?
    Tak prowadzenie fanpage czy prowadzenie facebooka to usługa bardzo pożyteczna, gdyż popularyzuje Ciebie lub twoja firmę, dzięki czemu zyskujesz nowych zwolenników i popularność. Jest to jednak bardzo żmudna i czasochłonna praca. Jeślli na prawdę chcesz aby przyniosła ona odpowiednie efekty, powinieneś poprosić o pomoc specjalistów. Bardzo dobrym pomysłem jest także prowadzenie fanpage'ów na innych portalach społecznościowych, takich jak Twitter, czy np. prowadzenie bloga, Pozdrawiam! uśmiech
  • Mordimer 21 sty 2013, 20:16
    Fanpage na facebooku, jeżeli jest dobrze prowadzony potrafi wygenerować naprawdę duży ruch. Promocja marki moim zdaniem genialna. Social media w dzisiejszych czasach dają ogromne pole do popisu dla szeroko rozumianego marketingu uśmiech
  • caspis 22 sty 2013, 8:12
    Oczywiście, że to pożyteczne, ponieważ prowadzenie takiego fanpage jest całkowicie darmowe. Za pomocą jednej wiadomości na fapage'u trafiamy do wszystkich użytkowników, którzy mogą się okazać naszymi potencjalnymi klientami.

• kondziorek 22 sty 2013, 11:29
    Pożyteczne oczywiście, ale firmy muszą wiedzieć jak powinna wyglądać prawidłowa komunikacja w internecie, by ich działania przyniosły pozytywne rezultaty. Wiele przedsiębiorców jednak o tym nie pamięta.
Pozostałe tematy - dyskusje na forum