Favore.plForumPozostałe tematy

Gdzie kupujecie leki?, strona 2

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Gdzie kupujecie leki?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 z 3  
  • marg_1 12 wrz 2022, 17:31
    ZoHaHa napisał:
    marg_1 napisał:Cały czas, wszystko na tych samych zasadach uśmiech Wczoraj byłam
    A można wykupić leki dla kogoś? Bez problemu liczą wtedy zniżkę?
    Jasne, musisz mieć tylko receptę lub kod do recepty i nr pesel tej osoby.
  • Uncia 25 wrz 2022, 15:31
    Dokładnie, ja też regularnie wykupuję leki dziadkom i nigdy nie ma problemu z uzyskaniem zniżki.
  • ZoHaHa 26 wrz 2022, 8:17
    Dzięki, w takim razie na pewno skorzystamy. 20% zniżki piechotą nie chodzi uśmiech
  • DianaM 30 wrz 2022, 18:08
    Korzystamy regularnie z tej promocji, tzn rodzice i dziadkowie i super, 20% zniżki na leki to naprawdę robi różnicę.
  • marg_1 25 paź 2022, 17:22
    Ja już tylko w DOZ kupuję leki, bo mają jeszcze rozsądne ceny. Gdzie indziej wszystko poszło mocno w górę.
  • jarzebina 27 paź 2022, 10:56
    Wszędzie wszystko drożeje, a róznicę pomiędzy aptekami mogą naprawdę byc spore. Ja zawsze idę do dozu, tam rzeczywiście wychodzi mi najtaniej
  • Marynka 27 paź 2022, 18:02
    My też już tylko w DOZie kupujemy, moja mama wykupuję dużo leków na receptę i tylko w doz nie podrożały.
  • Kanita 28 paź 2022, 22:11
    Wiecie co, ja sama nie używam zbyt wielu medykamentów, ale są takie suplementy, które stosuję regularnie i ostatnio obiło mi się o uszy, że ceny poszły do góry. Na szczęście w dozie nie uśmiech
  • jankowa 31 paź 2022, 18:13
    Zgadza się, w dozie ceny trzymają się stabilnie, kupuję u nich leki na receptę i mają starą dobrą cenę.
  • marg_1 30 sty 2023, 15:15
    jankowa napisał:Zgadza się, w dozie ceny trzymają się stabilnie, kupuję u nich leki na receptę i mają starą dobrą cenę.
    No i dosyć sporo czasu już minęło, a ceny cały czas trzymają uśmiech
Pozostałe tematy - dyskusje na forum