Favore.plForumPozostałe tematy

Kupujecie ogórki?, strona 3

FORA TEMATYCZNE
NAJNOWSZE DYSKUSJE
OSTATNIO POPULARNE
PROMOWANE USŁUGI

Dodaj zlecenie

Kupujecie ogórki?

Login Hasło ZalogujNie masz konta?   Zarejestruj sięObserwuj
Wróć do forum: Pozostałe tematy  1 2 3 z 3
  • Aubiergine 17 cze 2011, 9:35
    megaloman napisał:A kto wam zagwarantuje, że u nas podobna historia się nie wydarzy? Biorac pod uwagę standardy Niemców podejrzewam, że prędzej u nas może coś takiego nastąpić. Tylko my chyba bardziej zahartowani. Więcej wódki pijemyprzymrużenie oka
    Standardy Niemców? Niby standardy higieny ta... Niemcy to straszliwe brudasy.
  • marek_kk 17 cze 2011, 11:20
    Kupowałem ogórki cały czas i śmiech mnie ogarnął jak się okazało, że to nie w ogórkach siedziała ta zaraza, a ilu rolników wykończyła ta cała akcja. Tak samo było z krowami, świniami, a potem z drobiem pamiętacie?
  • Eli2010 17 cze 2011, 14:21
    Ogórki i tak nie mają prawie żadnych wartości odzywczych, lepiej jedzcie pomidoryuśmiech Tak czy siak warto sparzyć i bez skórki.
  • megaloman 17 cze 2011, 14:47
    Eli2010 napisał:Ogórki i tak nie mają prawie żadnych wartości odzywczych, lepiej jedzcie pomidoryuśmiech Tak czy siak warto sparzyć i bez skórki.
    Taa, licho nie śpiwielki uśmiech
  • marsjanin 17 cze 2011, 15:14
    Ja kupowałem i kupuję, nie ruszają mnie takie zbiorowe wybuchy histerii.
  • Domatorres 17 cze 2011, 17:44
    Też uważam, że nie ma co panikować. Media robią o wiele wiecej szumu niż to potrzebne, a więcej ludzi gienie codziennie w wpyadkach drogowych albo z głodu. Tamci to maja problemy. A my się zastanawiamy czy zjeść ogórka z Hiszpanii czy polskiego.
  • WitoldEs 17 cze 2011, 21:16
    Domatorres napisał:Też uważam, że nie ma co panikować. Media robią o wiele wiecej szumu niż to potrzebne, a więcej ludzi gienie codziennie w wpyadkach drogowych albo z głodu. Tamci to maja problemy. A my się zastanawiamy czy zjeść ogórka z Hiszpanii czy polskiego.
    No ale przynajmniej ostrzeżenie było żeby uważać, to chyba dobrze no nie? Tyle ludzi teraz jeździ do Niemiec (nie tylko) i z powrotem, że gdyby w tv nie mowili to pewnie więcej by było u nas pzypadków.
  • Barbra67 18 cze 2011, 1:13
    Kupuję warzywa jak przedtem, ale rzeczywiście sparzam pomidory i ogórki, czego wcześniej nie robilam. Sałate wole kupować w paczkach, mytą i porwana na kawałki. Owoce też myję staranniej, zwlaszcza te, z których nie da się ściągnąć skórki.
  • VictoriaB 7 lip 2011, 16:08
    Bakterie coli to takie paskudztwo i może znależć się wszędzie, ale najwiekszym ich wrogiem jest woda i mydło - w przypadku rąk.