Moja siostra od jakiegoś czasu stosuje środek Garcinia Cambogia jest na naturalnych składnikach jak herbata czerwona Pu - Erh, Guarana, korzeń Żeń Szenia; L- Karnityna i chrom. Jest bardzo zadowolona bo zmniejsza łaknienie, wspomaga spalanie tłuszczu.
Bonobo i działa to na nią? To jest na 100% naturalne? Nie chcę chemii, wiesz o co chodzi. Bo znasz to z autopsji, że tak powiem, mogłabyś coś więcej o tym powiedziec?
Kuracje w Natur House opierają się właśnie na takich naturalnych suplementach oraz zdrowej diecie, układanej przez dietetyka. Podobno te kuracje są bardzo skuteczne.
Nie wiem. Wiem natomiast, że odchudzanie wspomagają ćwiczenia Jak jesteś leniwa, to przyda Ci się [url=http://fitspire.pl/produkt/pilka-do-cwiczen-fitspire]piłka do ćwiczeń [/url]. Przyjemne z pożytecznym.
A nie uważacie, że słowo "naturalne" jest po prostu chwytem marketingowym, mającym na celu zdobycie zaufania klienta, a tak naprawdę to tylko chemia i nic więcej? Ja osobiście tak uważam, ponieważ gdyby faktycznie te środki byłyby naturalne to wtedy byśmy musieli wydać krocie.
Raczej nie. Niektóre suplementy po prostu zawierają naturalne składniki. Popatrz np. na XShape. Suplement ten wspomaga odchudzanie i zawiera w składzie m.in.: aminokwasy, L-karnitynę, witaminy, niacynę i inne składniki, które są naturalne.