nina_ky
26 sty 2014, 19:43 (ostatnio zmieniony przez autora 26 sty 2014, 19:44, w całości zmieniany 1 raz)
Praca za granicą jest bardzo opłacalna, aczkolwiek należy wiedzieć, że można uzyskać zwrot podatku z Niemiec. Niestety wiele Polaków wracających z pracy za granicą nie wie o takiej możliwości i traci przez to sporo pieniędzy. Wydaje mi się, że zdecydowanie warto zainteresować się tym tematem przed wyjazdem
Ja uważam, że wyjeżdżanie za granicę do pracy w ogóle jest bez sensu. W Pl jest wystarczająco dużo pracy trzeba tylko poszukać. Przeglądałam ostatnio oferty i wysłałam już kilka zgłoszeń. A tak w ogóle większość polaków za granicą pracuje na czarno więc zwrot im się nie należy...
taka praca jest opłacalna jak się zna język i jeszcze dobrze trafi. Gdy mój przyjaciel szukał pracy zazwyczaj skupiał sie na ogłoszeniach [url=http://outwork.pl/] praca zdalna język niemiecki[/url]. I udawało mu sie znaleźć coś w niemczech i to dodatkowego. Siedział w domu a zarabiał w euro. Każdy z nas by tak chciał.